Προβληματισμός στον ΣΚΑΪ για την ερχόμενη σεζόν.


Γράφει ο Λυσίας

Έντονος προβληματισμός, επικρατεί, στο στρατηγείο του Νέου Φαλήρου, για την ερχόμενη τηλεοπτική περίοδο.
Ο……Σωτήρας Παναγόπουλος, απεδείχθη λίγος. Ελάχιστος….Και οι ελπίδες του Ιωάννη ( του εφοπλιστή ) διαψεύστηκαν. ¨ Ναυάγιο¨ σήμαναν τα νούμερα τηλεθέασης, του πρωινού διδύμου. Των πολυδιαφημισμένων αυτών κυρίων ( Λυριτζή – Οικονόμου ) με τις 700.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές που είχαν, οι δυο τους στην ΕΡΤ.
Το ίδιο S.O.S. ( από άποψη τηλεθέαση ) εξέπεμψε και η, συμπαθής κατά τα άλλα, Πόπη Τσαπανίδου.
Ενώ και όλος, ο τηλεοπτικός σχεδιασμός, του Χρήστου Παναγόπουλου, απεδείχθη…..στείρος, από όποια αναμενόμενη γονιμότητα τηλεθέασης.
Έτσι, ο πολύς Αλαφούζος, διαπίστωσε, πως με όλους αυτούς τους πολλά υποσχόμενους, κρατικοδίαιτους, επί μια πενταετία, της ΕΡΤ, δεν έκανε τίποτα παραπάνω, από μια τρύπα στο νερό.
Ο υπογράφων, τους.........
τα είχε επισημάνει αυτά. Και είχε πει, πως ο Παναγόπουλος, διαχειριζόμενος εκατομμύρια ανεξέλεγκτων χρημάτων ( του Ελληνικού λαού φυσικά ), βούλιαξε κοτζάμ ΕΡΤ. Του Αλαφούζο το παραμάγαζο, θα την γλίτωνε;
Βέβαια, θα μου πείτε:
« Ρε Λυσία, τι γράφεις και χαλιέσαι; Αυτοί την κάνανε την μπάζα τους; Σύμφωνα και με το πόρισμα της ανακρίτριας; Λύσανε το πρόβλημα και για τα……δισέγγονά τους; Τι ψάχνεις τώρα; Και εσύ και ο έντιμος κύριος Ρακιτζής και όλοι οι άλλοι….»
Σ’ αυτό ναι, θα συμφωνήσω. Αλλά ρε παιδιά, να αναλωθούμε και στη σιωπή;
¨ Πεινάμε¨ που πεινάμε. Να μην πούμε και μια κουβέντα, μπας και ο εισπνεόμενος αέρας ( ο κοπανιστός ) μας χορτάσει λιγουλάκι;


ΛΥΣΙΑΣ