ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥΛΩΧΤΑ


ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ


Παλιά μου τέχνη κόσκινο και είναι σε όλους γνωστό ότι τα χειρότερα μυστικά κρύβονται μέσα στο Σπίτι του Λαού και μετά θάβονται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και από αρκετά blogs. Είναι γνωστό ότι το ΚΚΕ πάντα βρίσκεται στο απυρόβλητο. Τους τυπώνει τα έντυπα τους ένας λόγος παραπάνω. Την πληροφορία τη βρήκα εδώ και καλό είναι να το διαβάσετε. Η Τυποεκδοτική ξεκίνησε απολύσεις και από Ιούλιο μέχρι και Οκτώβριο θα απολύονται 20 άτομα κάθε μήνα. Η πρώτη δόση απολυμένων του Ιουλίου ολοκληρώθηκε, και αναμένεται εντός των ημερών η δόση Αυγούστου. Με πολύ μέτριους υπολογισμούς είναι τουλάχιστον το 3% του εργαόμενου προσωπικού. Τόσο σωστός ο προγραμματισμός τους για να διατηρήσουν την πολύ υψηλή κερδοφορία τους. Ο άνθρωπος ποτέ δεν.........
μετρούσε στη βαρβαρότητα του πιο στυγνού καπιταλιστικού εργοδότη που είναι το ΚΚΕ. Αυθαιρεσία, κυνικότητα, εγκληματική αδιαφορία για τον φτωχό κα αδύναμο εργαζόμενο, αυτόν που δεν έχει στον ήλιο μοίρα, και που το ΚΚΕ ισχυρίζεται ότι προβάλει και προστατεύει τα δικαιώματα του.

Αιδώς Αργείοι. Είναι προφανές από τότε που υιοθετήσατε το κόκκινο χρώμα για το κόμμα σας, πάψατε να να κοκκινίζετε από ντροπή.