Τροχαια Τρικάλων

Γράφει ο Αγγελος Σκαλής

Στις 23/06/2010 είχα μεταβεί με την μηχανή στα Τρίκαλα μαζί με την γυναίκα μου προκειμένου να δώσω δυο μαθήματα στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας όπου και φοιτώ. Το Δεύτερο μάθημα ήταν το απόγευμα και για να περάσει η ώρα είπα να ανέβω προς Περτούλι για βόλτα.

Η βόλτα ήταν στο πολύ χαλαρό και με πολλές στάσεις λόγω του ότι τα μάθημα ήταν στις πέντε το απόγευμα αλλά και για να θαυμάσουμε τις ομορφιές της φύσης.

Πράγματι ήταν πολύ όμορφη βόλτα και τελικά γύρισα στις πέντε, έδωσα το μάθημα και έφυγα για Αθήνα.

Γιατί τα γράφω όλα αυτά.....;

Τα γράφω γιατί σήμερα 4/08/2010 μου επιδόθηκε από την τροχαία του δήμου μου μια κλήση για υπερβολική ταχύτητα στο ............
χωριό Πηγή Τρικάλων από ραντάρ για την ταχύτητα των 78km την ώρα. Το ανώτατο όριο ήταν τα 50 km.

Δεν αμφισβητώ την παράβαση εάν πράγματι το όριο ήταν 50 km!!!!

Αυτό που αμφισβητώ είναι σε πόσους άλλους και ειδικά με πινακίδες Τρικάλων έχει δώσει κλήσεις ο συγκεκριμένος αστυνομικός και με αυτά τα χιλιόμετρα.

Στην διαδρομή που έκανα επειδή έχω γράψει και σε βίντεο ορισμένα κομμάτια με έχουν περάσει αρκετά αυτοκίνητα ,αγροτικά κτλ...Άραγε έχουν φάει και αυτοί κλήσεις;

Οι συνάδελφοι στο τμήμα που μου επιδόθηκε η κλήση χαμογελούσαν λέγοντας ότι έπεσες σε περίπτωση και άλλοι μου είπαν ότι αυτό είναι το επίπεδό μας.!!!!!!!!Υπονοώντας ότι γίνονται τα μύρια όσα από παραβάσεις καθημερινά και εξαντλούμε την αυστηρότητα μας και την τήρηση του ΚΟΚ σε έναν με μηχανή που πηγαίνει με 78km και δεν είναι και από τον "νομό"!!!!!!!

Θα έπρεπε μάλλον να οδηγάω την μηχανή με δευτέρα το πολύ ταχύτητα.!!!!

Επίσης θέλω να ρωτήσω τον αστυνομικό που μου έδωσε την κλήση, αλήθεια του έλειπαν 100 ευρώ ; Γιατί σε εμένα και στην οικογένειά μου να είναι σίγουρος ότι θα μου λείψουν...

Ή μήπως θεωρεί ότι έτσι θα με κάνει ποιο συνετό και καλό οδηγό!!!!! Στην φωτογραφία φαίνεται άλλωστε με τι εξάρτηση οδηγούσα την μηχανή και εάν πραγματικά ήμουν κίνδυνος για τον οποιονδήποτε με τα 78 ολόκληρα χιλιόμετρα μου!!!!!!

Και το λέω αυτό γιατί είμαι στην ηλικία των 39 χρονών και θεωρώ το ότι δεν έχω εμπλακεί ως τώρα σε κάποιο ατύχημα ή δεν έχω πάρει κάποια κλήση δεν είναι ένα γεγονός που οφείλεται μόνο στην τύχη.

Θέλω να πω πως όταν χρησιμοποιείς τις κλήσεις σαν φοροεισπρακτικό μέσο και μόνο ή για να αυ