Ιδού πρόεδρε (Σαμαρά) ποια θα στηρίξουμε...

Στο καφενείο της Βουλής καθόταν ο κ. Αντ. Σαμαράς με τους κκ. Κ. Τασούλα, Ι. Παπαθανασίου, Αθ. Νάκο και Ευ. Μεϊμαράκη, όταν η θεσσαλονικιά βουλευτίνα κυρία Εύα Καϊλή (σκίτσο) έκανε την εμφάνισή της, λευκοντυμένη και μινιφορούσα. Τότε, κι ενώ εκείνη χάριζε το πιο αστραφτερό χαμόγελό της στον πρόεδρο (κάνει θαύματα η αισθητική οδοντιατρική στις μέρες μας), ο κ. Μεϊμαράκης πετάχτηκε και...είπε: «Ιδού, αυτή πρέπει να στηρίξουμε για τον Δήμο της Θεσσαλονίκης!» . Η κυρία Καϊλή γεμάτη σεμνότητα κατέβασε τα μάτια προς τα μάρμαρα του πατώματος, ενώ ο κ. Σαμαράς κοίταζε πίσω από την πλάτη του κ. Μεϊμαράκη παγωμένος σαν μαρμαροκολόνα!


Βλέπετε, την ίδια στιγμή είχε κάνει την εμφάνισή του ο νεοδημοκράτης βουλευτής της Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Κ. Γκιουλέκας, ο οποίος ήδη οραματίζεται την αφεντιά του καθισμένη στο γραφείο του δημάρχου. Αλλωστε τα εχέγγυα τα έχει καθώς ακολουθεί πιστά τα βήματα και τις επικοινωνιακές μεθόδους του ειδώλου του, νομάρχη Θεσσαλονίκης, κ. Ψωμιάδη: διαπρέποντας ως πανελίστας.

Τι να πει ο κ. Σαμαράς ώστε να μη δημιουργήσει επιβλαβείς εντάσεις; «Ολους θα τους στηρίξουμε!» δήλωσε με το ηγετικό ύφος που έχει φορέσει από τότε που κατατρόπωσε την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Και ας κερδίσει ο «τηλεοπτικότερος». ΄Η ο πιο σέξι.
ΒΗΜΑτοδότης