Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί!...


Γράφει ο Μαγια

Σήμερα αλλάζει άρδην η ζωή μας. Επικυρώθηκε στη Βουλή η φτωχοποίηση των ελλήνων, κατά πως ζήτησε η διεθνής των τοκογλύφων, για να «σωθεί η πατρίδα» από τον εφιάλτη της χρεοκοπίας. Προφανώς εννοούν την πατρίδα των τραπεζιτών, των μεταπρατών και των λωποδυτών, που πίνουν στην υγεία των κορόιδων.
Αλλεπάλληλοι οι βιασμοί. Χήρες, ορφανά, υπάλληλοι, εργάτες, επαγγελματίες-οι πάντες βιάζονται, πλην λαμογίων και Κλαζομενίων. Στον Καιάδα οι συνταξιούχοι, στο δουλεμπόριο οι νέοι.
Ανασφάλεια και αβεβαιότητα, θυμός και οργή κυριαρχούν παντού, επειδή μας λήστεψαν και συνεχίζουν να μας ληστεύουν.

Οι πολίτες δεν πείστηκαν ότι, οι αλλαγές ήταν θέμα επιβίωσης. Αντίθετα πιστεύουν ότι, οι ανατροπές επί τα χείρω στη ζωή τους............ συνιστούν τιμωρία για εγκλήματα που δεν διέπραξαν οι ίδιοι.

Είναι δυνατόν, επί 9 μήνες ΠΑΣΟΚικής διακυβέρνησης, να μην έχει συρθεί ούτε ένας απατεώνας του διεφθαρμένου και ένοχου πολιτικού συστήματος στο εδώλιο του κατηγορουμένου, για το μεγάλο έγκλημα σε βάρος της χώρας!

Τι φταίνε οι τίμιοι μεροκαματιάρηδες, οι σωστοί επιχειρηματίες, οι φιλότιμοι επιστήμονες, όσοι δεν καταδέχθηκαν να βάλουν το χέρι τους στον δημόσιο μπεζαχτά, για τα απίστευτα χάλια της χώρας;
Πώς να σιωπήσουμε όταν ληστεύουν (και) τα όνειρά μας για μια άλλη Ελλάδα, που εχθρεύεται τη διαφθορά, τη σπατάλη, τη διαπλοκή; Για μια πατρίδα, που θα την αγαπάμε όλοι και που θα προνοεί κι αυτή για όλα τα παιδιά της, χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις;