Όλα τριγύρω αλλάζουν, μα στην ΕΡΤ όλα τα ίδια μένουν.


Γράφει ο Λυσίας

Μήπως επιτέλους μπορεί να μας πει κανείς, τι γίνεται στην ΕΡΤ, με τα γνωστά golden boys του Ρουσόπουλου;
Που εξακολουθούν να εισπράττουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, χωρίς καν να εμφανιστούν στο ραδιομέγαρο;
Αυτό κι αν είναι σκάνδαλο. Κόβουν το υστέρημα του χαμηλοσυνταξιούχου, ή του χαμηλά αμειβόμενου, για να ταΐζουν, αυτά τα παχύδερμα.
Τίποτα δεν έχει αλλάξει στην δημόσια τηλεόραση.
Τίποτα δεν δείχνει, να υπάρχει η βούληση, για να αλλάξει κάτι.
Άλλαξε, εδώ και δέκα μήνες, η κυβέρνηση.
Άλλαξε ο υπουργός πολιτισμού….Άλλαξε ο πρόεδρος της ΕΡΤ.
Όλα άλλαξαν. Μόνο που εκεί, εξακολουθούν, όλα τα ίδια, να μένουν….
Όλοι εκείνοι, οι εξηνταπεντάρηδες ( και βάλε ) που αποτελούσαν την φρουρά του Ριφή, εξακολουθούν σαν βδέλλες, να.........
ρουφάνε, το λιγοστό πια αίμα, που απόμεινε στο μέγαρο της Αγίας Παρασκευής.
Από τον Κέκη και τον Λουκάκο, έως τον Ανδρικάκη και την αμαρτωλή αυτή ομάδα των ανίκανων, που στελέχωσε την παρουσία, του τότε αρχηγού τους Παναγόπουλου. Του κατηγορούμενου, για απάτες κυρίου.
Τους έχει τώρα ο Γαμπρίτσιος και τους….καμαρώνει. Και γίνεται συνομιλητής τους, αντλώντας….¨ φως¨, από το βαθύ σκοτάδι των γνώσεών τους, από τηλεόραση.
Αυτό πια είναι από τα άγραφα. Και μόνο ο Γιωργάκης, θα μπορούσε να το κάνει. Να αντλεί από τους λιγοστούς πόρους των φτωχών, για να ταΐζει όλα αυτά τα αδηφάγα όντα του ραδιομεγάρου.
Κανείς δεν υπάρχει ρε παιδιά; Κανείς έντιμος και ευαισθητοποιημένος, από τη βάση του ΠΑΣΟΚ, να ταρακουνήσει λίγο τον πρόεδρο, γι’αυτό το μοναδικό στην ιστορία του τόπου, σκάνδαλο, που συντελείται στους κόλπους της δημόσιας τηλεόρασης και έχει αντίκτυπο σε όλο τον λαό, που κάνει εσχάτως ταμείο και όλο βγαίνει μείον;
Κανείς δεν υπάρχει, για να φωνάζει δυνατά: ΕΛΕΟΣ;……
ΛΥΣΙΑΣ