Τι κόντρα έχει ο Καπουτζίδης με την Ρούλα;

Πόλεμος ξέσπασε στα τηλεοπτικά πλατό, όπου επικρατεί πυρετός προετοιμασίας για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν. Ρούλα Κορομηλά και Γιώργος Καπουτζίδης διασταυρώνουν τα ξίφη τους αρχίζοντας από τώρα τον πόλεμο της τηλεθέασης.

Και αυτό γιατί και του χρόνου η TV star θα παρουσιάζει το.....
«Greek idol» στον Alpha και απέναντί της θα βρίσκεται ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός με το «Just the two of us». «Μήλον της Εριδος» μεταξύ των δύο παρουσιαστών και ο σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης, ο οποίος διεκδικείται και από τα δύο talent show για μία θέση στην κριτική επιτροπή.

Αν και μόλις τελείωσε το «Greek idol», οι υπεύθυνοι του Alpha προγραμματίζουν από τώρα τον δεύτερο κύκλο του talent show. Το σίγουρο είναι ότι στην παρουσίαση θα είναι η Ρούλα Κορομηλά. Από ’κει και πέρα, όλα παίζονται.

Μόλις προχθές τα στελέχη του καναλιού άρχισαν να μελετούν τις προτάσεις από τις δύο εταιρείες παραγωγής που θέλουν να αναλάβουν το στήσιμο του «Greek idol 2». Το επόμενο βήμα τους είναι να αποφασίσουν το πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η προβολή του. Ο αρχικός τους σχεδιασμός ήταν να προλάβουν να βγουν στον αέρα πριν από το «X-Factor», αλλά τελικά διαπιστώνουν ότι αυτό είναι μάλλον δύσκολο. Μπορεί λοιπόν να αποφάσισαν στην Κάντζα η Ρούλα να μην κοντραριστεί με τον Σάκη Ρουβά, αλλά όπως όλα δείχνουν, δεν θα αποφύγει τη σύγκρουση με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Ο πετυχημένος σεναριογράφος και ηθοποιός θα παρουσιάσει στο Mega το «Just the two of us», ένα talent show με διάσημους όπως το «Dancing with the stars» στο οποίο όμως οι συμμετέχοντες δεν θα χορεύουν, αλλά θα τραγουδούν. Απ’ ό,τι φαίνεται, στον Alpha έμαθαν ότι το Mega προγραμματίζει την προβολή του δικού του talent show τις Κυριακές και προβληματίζονται για το εάν πρέπει να βάλουν τη δική τους star Ρούλα Κορομηλά απέναντι στον Καπουτζίδη και τους stars του.

Την ίδια ώρα, μαίνεται υπόγειος πόλεμος για τα άτομα που θα στελεχώσουν τις κριτικές επιτροπές των δύο εκπομπών. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», στελέχη του καναλιού της Μεσογείων προσεγγίζουν άτομα που ήταν στο talent show του Alpha με στόχο να φτιάξουν μία δυνατή κριτική επιτροπή.

Πριν από λίγες μέρες στέλεχος της εταιρείας παραγωγής που έχει αναλάβει το «Just the two of us» βρέθηκε με τον Κώστα Καπετανίδη και τον ρώτησε πώς θα του φαινόταν να είναι στην κριτική επιτροπή του show με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Βέβαια, στη συζήτηση που είχαν ο γνωστός σκηνοθέτης δεν έδωσε καμία απάντηση - άλλωστε, η πρόταση δεν ήταν «επίσημη», αλλά διερευνούσε τις προθέσεις του. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ο Κώστας Καπετανίδης είπε ότι πρέπει πρώτα να δει τι γίνεται με το «Greek idol 2».

Αν όμως όλα προχωρήσουν, δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από το talent show του Alpha και να πάει σε αυτό του Mega. Και αν ο Alpha συνεχίσει την κόντρα και αντιπαραθέσει το «Greek idol 2» απέναντι στο «Just the two of us», δεν θα είναι η Ρούλα σε κόντρα μόνο με τον «Καπού», αλλά και με τον πρώην συνεργάτη της Κώστα Καπετανίδη. Ισως αυτή είναι και η μοναδική ευκαιρία του Κώστα Καπετανίδη να εκδικηθεί τη Ρούλα Κορομηλά για το «μαστίγωμα» που του έχει δώσει, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του.
 
espresso