ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ

Γράφει ο Singer

Είναι γεγονός ότι από όποια πολιτική σκοπιά και βλέπουμε τα πράγματα συμφωνούμε ότι τα πέντε κόμματα της βουλής δεν μας εκφράζουν. Το πολίτικο σύστημα μετά από χρόνιες ζυμώσεις και μεταλλάξεις εχει καταφέρει να γίνει ανίκητο. Είτε αν απέχουμε είτε αν ψηφίσουμε λευκό θα επωφεληθούν τα μεγάλα κόμματα. Ακόμα και να βρούμε ένα μικρό κόμμα να ψηφίσουμε η ψήφος θα πάει χαμένη αφού εξ ορισμού το κάθε μικρό κόμμα δεν έχει ελπίδα να αναδειχτεί αφού ούτε βήμα μπορεί να βρει ούτε μπορεί να έχει βάθος στελεχών.

Πρέπει όλοι μαζί να βρούμε ένα τρόπο αντίδρασης στις ερχόμενες εκλογές για να μας πάρουν επιτέλους σοβαρά. Αυτός ο τρόπος πρέπει να είναι πολιτισμένος ειρηνικός και αποτελεσματικός. Και πρέπει να συνταχτούμε όλοι όσοι δεν εκφράζονται από το σημερινό πολικό τοπίο.

Εγώ προσωπικά δεν έχω ιδέα για το τι μπορούμε να κάνουμε αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποιος εκεί έξω έχει περισσότερη φαντασία από εμένα και θα σκεφτεί κάτι έξυπνο. Ας σκεφτούμε λοιπών ας συζητήσουμε και ας ........
αποφασίσουμε και μετά ας το προωθήσουμε στο Ιντερνέτ.

Αδέλφια πρέπει να πάρουμε την χώρα στις πλάτες μας και την ζωή μας στα χέρια μας. Αν δεν διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας θα γίνουμε μια ακόμα στατιστική.