Πλησιάζει σε Μπορντόν και Γκοβού


Πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 1,3 εκατ. ευρώ το χρόνο έκανε ο Παναθηναϊκός στον Μαρσέλο Μπορντόν. Ο 34χρονος Βραζιλιάνος είναι ο εκλεκτός του Νίκου Νιόπλια για τη θέση του κεντρικού αμυντικού και παρότι για τον παίκτη ενδιαφέρεται το Αμβούργο, η Σάλκε τού διεμήνυσε ότι θα τον αφήσει ελεύθερο μόνο για ομάδα του εξωτερικού και δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει σε ανταγωνιστικό σύλλογο της Bundesliga. Ο πολύπειρος άσος, που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, ζήτησε λίγες ημέρες προθεσμία για να απαντήσει στον Παναθηναϊκό.Οι «πράσινοι» έχουν κάποιες εναλλακτικές λύσεις, όπως του Κάρλος Μαρτσένα, του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και του Φερνάντο Μέιρα, που όμως είναι πολύ πιθανό να μη χρειαστεί καν να ασχοληθεί με αυτές. Στο μεταξύ, οι νταμπλούχοι ήρθαν σε συμφωνία με τον μάνατζερ του Γιόσου Σαριέγκι για την ανανέωση του συμβολαίου του για δύο χρόνια έναντι 350.000 ευρώ το χρόνο.


«Ανέβηκε» για Γκοβού

Βελτιωμένη πρόταση στον Σίντνεϊ Γκοβού κατέθεσε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» φέρονται να προσφέρουν 4 εκατ. ευρώ συνολικά για διετές συμβόλαιο στον Γάλλο δεξιό μεσοεπιθετικό ή 5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια. Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι ο μάνατζερ του 31χρονου άσου, που έμεινε ελεύθερος από τη Λιόν, θα έρθει στην Αθήνα και θα ταξιδέψει και στην Τουρκία για να μιλήσει με τη Γαλατάσαραϊ, προτού ο πελάτης του πάρει την απόφασή του.

Εναλλακτική λύση αποτελεί ο Ντένις Ρόμενταλ. Στον 32χρονο Δανό προσφέρεται διετές συμβόλαιο με 1 εκατ. ευρώ το χρόνο. Ο Άγιαξ τού πρότεινε μόλις 300.000 ευρώ το χρόνο, αλλά η σύζυγος του διεθνούς δεξιού εξτρέμ είναι Ολλανδέζα και θέλει να παραμείνει στη χώρα της.

* Ο Ντάνι Φερνάντες αναμένεται να υπογράψει στον Παναθηναϊκό για να αποτελέσει τον δεύτερο γκολκίπερ της ομάδας μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Πορτογαλία στο Μουντιάλ. Η μεταγραφή του Γιώργου Ιωαννίδη θα «κλείσει» μετά τις 8 Ιουλίου, όταν και ο νεαρός αριστερός μπακ θα πάρει την ελευθέρας του από τον Ηρακλή.

* Στην Πόρτο κατέληξε ο Τζέιμς Ροντρίγκες, βασικός στόχος της Μπενφίκα για να αντικαταστήσει τον Άνχελ Ντι Μαρία. Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας δεν αποκλείεται να κινηθούν για τον Σεμπαστιάν Λέτο, αλλά δύσκολα θα προσφέρουν περισσότερα από 7 εκατ. ευρώ.

* Η Χετάφε φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση του Ντέιβιντ με τη μορφή δανεισμού. Ο νεαρός Βραζιλιάνος προτιμά να παραμείνει στην πατρίδα του.

Από το sport-fm.gr