Ο «Κύλωνας» σχολιάζει την επικαιρότητα


-Σωθήκαμε τώρα. Η κα Μπακογιάννη ανακοίνωσε τη νέα της πρωτοβουλία με Λατίνο-ελληνικούς χαρακτήρες ονόματι «Forum για την Ελλάδα».

-Διάβασα το διαδικτυακό της μήνυμα αλλά και τα σχόλια των πολιτών. Δύο θετικά, πενήντα αρνητικά. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: συγκαταλέγεστε και εσείς σε αυτούς που έφεραν την Ελλάδα στο σημερινό χάλι.

-Κωστάκη (ξέρει ποιος) τι δουλειά έχεις εσύ εκεί μέσα; Ολο το Harvard και το LSE μαζεμένο. Οι «σχολές» που χρεοκόπησαν τον πλανήτη ουσιαστικά. Να τους χαίρεσαι Ντορούλα μου, στα χνάρια του Παπανδρέου κι εσύ.
..
-Αντε παιδιά, φορέστε την τήβεννο και «βουρ» στο Forum. Να μάθουμε όμως ποιος θα κάνει τον Κικέρωνα και ποιος τον Κατιλίνα…

-Χαίρομαι που αναζητάτε την ελπίδα. Και αν........ βρείτε την ελπίδα, δώστε της χαιρετίσματα. Αδιόρθωτοι ήμαστε…

-Ο Αντώνης Σαμαράς πάντως χαμογελούσε βλέποντας το διαδικτυακό μήνυμα της Ντόρας, αλλά με λόγο αυτή τη φορά, θεωρώντας πως η αντίπαλός του «τελειώνει» πολιτικά και είναι άτολμη.
Αντε βρε Αντωνάκη κουνήσου επιτέλους…

-«Μέσω της αναδιανομής εισοδήματος θα επέλθει η έξοδος από την κρίση τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο «ταλαιπωρημένος» μας, το δικό μας «παιδί» ο Γιώργος Παπανδρέου.
Η απάντησή μου σε αυτό είναι μια: Why don’t you want me my baby cause I’m a fisherman…

-Δύσκολα τα πράγματα και για τον Γιώργο Βουλγαράκη που αναζητά τώρα πολιτική στέγη. Γιατί την επικοινωνιακή την έχει αγοράσει. Με τις ευλογίες μας τέκνον μου…

-Και εσύ Αρη Σπηλιωτόπουλε να σε χαίρονται αυτοί που σε ψήφισαν. Η Ελλάδα καιγόταν, οι τύχες γεννημένων και αγέννητων Ελλήνων παίζονταν κορώνα-γράμματα ενώ ψηφιζόταν το ασφαλιστικό και το εργασιακό, και εσύ ήσουν σε πάρτυ σε νησί…
Καλά να πάθουμε!

-Γιατί διαμαρτύρονται οι δικαστικοί; Δεν κατάλαβα; Επειδή πάνε στο ΙΚΑ; Να πάνε να δούνε τη γλύκα και το τι τραβάει ο κόσμος. Οσο για την ανεξαρτησία τους που λένε πως δήθεν κινδυνεύει από την απογραφή, ξεχνούν να πουν, πως αυτή κατοχυρώνεται από το Σύνταγμα και δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.

-Να λένε όμως στις τράπεζες, καταστρέψτε, γκρεμίστε, διαλύστε αυτή τη χώρα δεν έχουν πρόβλημα οι δικαστικοί. Ακύρωσαν το «πάγωμα» των πλειστηριασμών και επιτρέπουν στις τράπεζες να διαλύσουν ό,τι έχει απομείνει όρθιο.

-Μα καλά είναι δυνατόν αυτοί οι δικαστικοί με το απάνθρωπο πρόσωπο, να κρίνουν χωρίς έλεος υπέρ των τραπεζών και κατά των ανυπεράσπιστων;
Αν τους θυμίσω λοιπόν πως έχουν χάσει τα ερίσματά τους πλέον και η εν λόγω ελίτ γκρεμίζεται (όπως και οι υπόλοιπες), από αυτούς που υποθετικά θα τις έλεγχαν: Τους Ελληνες πολίτες.

-Να σας δω όταν θα αρχίσετε να χάνετε κι εσείς τα σπίτια σας μεγαλοδικασταράδες και δεν θα έχετε χρήματα να ψωνίσετε στα σούπερ μάρκετ, όπως η πλειοψηφία των ανθρώπων που καταδικάζετε…

- Με τα «μούτρα» έχουν πέσει στην ανάγνωση της προκήρυξης της ομάδας-«φάντασμα» οι ειδικοί της αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ. Μέχρι στιγμής πάντως έχουν ανακαλύψει «πολύ» copy-paste από άρθρα που έχουν δημοσιευτεί σε αυτήν.

- Που καταντήσαμε… Ούτε μια προκήρυξη να μη μπορούν να γράψουν πια ούτε και οι τρομοκράτες…

- Ή είναι γιαλαντζί τρομοκράτες ή πιτσιρικάδες που βαριούνται να γράψουν. Α, ρε ξύλο που θέλουν οι δασκάλοι σας…

-Είπα γιαλαντζί (ψεύτικο) ε; Τούρκικη λέξη. Τους θυμήθηκα πάλι.

-Πολύ μας «κουνιούνται» τελευταία οι «γείτονες». Μεχμετσίκ μη πειράζετε τον Ελληνα (και μην τον συνωστίζετε) όταν έχει «γυρισμένο μάτι» γιατί δεν καταλαβαίνει τίποτα. Και είτε 10.000.000 να είστε, είτε 1 δις θα σας πάρει και θα σας σηκώσει.
Γιατί οι Ελληνες δεν ρωτάνε ποτέ πόσοι είναι, αλλά που είναι!

-Και να δώσετε τα λείψανα των δολοφονημένων αγνοούμενών μας στην Κύπρο, να μη σας πάρει και σας σηκώσει. Διάβαζα τι έγραψε ο «Φιλελεύθερος» της Κύπρου σήμερα με την τακτική τους στις έρευνες για τους ομαδικούς τάφους και έγινα (ξανά) έξαλλος!
Χα σικτίρ πια!

Κύλων
(χωρίς το άγος)