ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

TRANSFORMER


· Οι φίλαθλοι της Ολλανδίας έχουν σοβαρό πρόβλημα γιατί δεν περίμεναν ότι θα έφταναν στον τελικό και δε είχαν κλείσει ξενοδοχείο μέχρι τότε. Έτσι είναι άστεγοι και η FIFA προσπαθεί να βολέψει την κατάσταση.

· Οι προπονητές έχουν διάφορα γούρια. Ο Γιοακίμ Λεβ της εθνικής Γερμανίας έχει σαν γούρι να φοράει μια άπλυτη μπλούζα!. Μπίχλα...

· Ο Σναϊντερ της εθνικής Ολλανδίας διέψευσε ότι χαρακτήρισε τον Μαραντόνα και τον Ντούνγκα ηλίθιους σε συνέντευξη που έδωσε.

· Ο Μαραντόνα δήλωσε ότι ο κύκλος του έκλεισε για την εθνική Αργεντινής.

· Η Μπάμπι Έντεν ολλανδή πορνοστάρ δήλωσε ότι είναι στο πλευρό της ομάδας της Ολλανδίας. Σκούρα τα πράγματα για τους παίκτες αν θελήσει να τους ανυψώσει το ηθικό...

· Ο αμυντικός της εθνικής Γαλλίας Ουίλιαμ Γκαλάς άσκησε κακή κριτική στον προπονητή της εθνικής Γαλλίας Ραϊμόν Ντομενέκ λέγοντας ότι δεν ήταν καλός στην επικοινωνία του με .......τους παίκτες, όπως και σε θέματα τακτικής.

· Ο Ρονάλντο, σύμφωνα με το κοντινό του περιβάλλον, έδωσε πάνω από 12 εκατομμύρια ευρώ για να εξαγοράσει τη σιωπή της γυναίκας που του χάρισε τον γιο του. Τζάμπα πράμα.