Ό,τι του φανεί του Λολοστεφανή!

Γράφει ο Μίλτος

Στον Παναθηναϊκό κάτι τους έχει βαρέσει. Στην καλύτερη περίπτωση ο καύσωνας, στη χειρότερη... βάλτε με το νου σας.
Κάθε μέρα, δεν ξέρεις τι να περιμένεις από τους πολυμεγαλομετόχους. Ό,τι του φανεί του Λολοστεφανή. Ό,τι κατεβάσει η γκλάβα τους, το κάνουν πράξη.

Ξύπνησε ο πρώην Μαμάς του Λόχου και νυν Μπαμπάς χωρίς πράσινο τέκνο κι αποφάσισε να "ξεφτιλίσει" τον Πρώην Ραλίστα και νυν μοναχικό καβαλάρη του Ενιαίου κι Αδιαίρετου (αν και, εδώ που τα λέμε, δεν τον καβαλάει μόνο αυτός τον Παναθηναϊκό - όλοι ...καβαλημένοι είναι).

Να (ξανα)εκθέσει τον Πρώην Ραλίστα στα μάτια του κόσμου (όχι πως δεν τα καταφέρνει να εκτίθεται και μόνος του) και να κάνει το κομμάτι του .......
ήθελε ο Μαμάς, προτείνοντας "αφού είστε τσίπηδες και άχρηστοι, να βάλω εγώ τη διαφορά να πάρετε τον Γκαλάς"!

Άλλο πάλι και τούτο. Να πηγαίνει, δηλαδή, η διοίκηση στις διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, να κάνει την προσφορά της, να ακούει τις απαιτήσεις του παίκτη κι όταν υπάρχει διαφορά να αρχίζει τη ζητανιά σαν τα τζάνκια στην Ομόνοια: "Ρε φιλαράκι, μπας και σου περισσεύει ένα πενηνταράκι να πάρω μια τυρόπιτα;".

Η παραμύθα του καθενός τους έχει καταντήσει η Πανάθα. Χωρίς την καθημερινή πρέζα τους από βαζελοφροσύνη ή βαζελολατρεία, δεν αντέχουν.

Διαβάσανε στις εφημερίδες τον τίτλο "ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΚΕΡ ΜΕ ΓΚΑΛΑΣ" και τον πήρανε τοις μετρητοίς. "Ντούκου", λέει ο Ραλίστας, "πάσο" ο Παυλούτσικος, "τα βλέπω" ο Μπαινοβγαινόπουλος, "τα ρέστα μου" ο Μαμάς.
Στο τέλος αυτοί αντί να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα, θα τινάξουν την γκανιότα!

Να βάλει ο Ραλίστας όσα προβλέπει το περίφημο μπάτζετ (στα μούτρα σου που θα με πεις εμένα "μπάτζετ"), να βάλει ο Μαμάς τη διαφορά, να βάλει ο Μπαινοβγαινόπουλος τα αεροπορικά εισιτήρια, να βάλει κι ο Παυλούτσικος τα αντιφλεγμονώδη (γιατί με όλα αυτά θα τού τα έχουν πρήξει του Γκαλάς - στα δικά μας "τσουρέκια" αποφεύγω ευγενικά να αναφερθώ) και να γίνει η μεγάλη, πολυμεγαλομετοχική μεταγραφή!

Μα γίνονται αυτά τα πράγματα;

Μέχρι να γίνουν, εγώ, ο Μίλτος, νά ΄μαι καλά...
Μίλτος