Ο Φοίβος ένωσε Βανδή - Κοκκίνου

Μπορεί για ένα διάστημα η Ελλη Κοκκίνου να είχε μπει στον «πάγο» από τη Heaven και τον Φοίβο, λόγω Δέσποινας Βανδή στην ίδια δισκογραφική εταιρεία, αλλά από ό,τι φαίνεται περασμένα ξεχασμένα. Δέσποινα Βανδή και Ελλη Κοκκίνου ενώνουν τις δυνάμεις τους με απώτερο σκοπό να βγάλουν ασπροπρόσωπο τον δημιουργό τους ...
Φοίβο!


Οι δύο τραγουδίστριες έδωσαν τα χέρια και σε λίγες ημέρες ξεκινούν περιοδεία ανά την Ελλάδα. Πρώτος σταθμός η Κρήτη και ακολουθεί η Ρόδος και η Πάτρα. Σε κάθε περίπτωση η συνύπαρξή τους επί σκηνής θα συζητηθεί!

«Αναμφισβήτητα πρόκειται για δύο εκρηκτικές γυναικείες παρουσίες και η Spicy, η νέα δισκογραφική εταιρεία του Φοίβου, εναποθέτει πολλά σε αυτές. Οι εποχές είναι ιδιαίτερα δύσκολες και οι δύο κυρίες ακολουθούν το "ισχύς εν τη ενώσει".

Το παράδειγμά τους θα ακολουθήσουν σίγουρα και άλλοι καλλιτέχνες, αφού ήδη φάνηκε από τον περασμένο χειμώνα ότι υπάρχει μεγάλη κρίση και στα νυχτερινά κέντρα» λέει στην «Εspresso» καλά πληροφορημένη πηγή.

Αν και το πρόγραμμα των κοινών συναυλιών τους δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις 23 θα εμφανιστούν στο Ηράκλειο, στις 24 στη Ρόδο και στις 31 στην Πάτρα, ενώ έπεται συνέχεια. Το βέβαιο είναι ότι και οι δύο τραγουδίστριες θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τους καινούργιους τους δίσκους που φέρουν τη σφραγίδα του Φοίβου. Αυτό όμως που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι το να δούμε πώς έχουν μοιράσει το συναυλιακό τους πρόγραμμα.

«Τα πράγματα είναι μοιρασμένα από μόνα τους. Η Βανδή -που έχει μεγαλύτερη θητεία στο τραγούδι ως πρώτο όνομα- θα βγαίνει με έναν τρόπο, διακριτικά πάντα, που θα φαίνεται η υπεροχή της. Ωστόσο όμως, στην έναρξη θα εμφανίζονται και οι δύο μαζί. Επίσης θα υπάρχει και ένα κομμάτι του προγράμματός τους που οι δύο τραγουδίστριες θα είναι για αρκετή ώρα στη σκηνή και θα τραγουδάνε εναλλάξ» μας λέει η ίδια πηγή.

espresso