ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ


TRANSFORMER

·

Η σύντροφος του τερματοφύλακα της εθνικής μας Αλέξανδρου Τζόρβα είναι η Χρυσαυγή Ατσιδάκου, συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή του Uri Geller. Σε καλό φαίνεται ότι της βγήκε η εκπομπή του μάγου.

· Πάντως ο Αλέξανδρος Τζόρβας έκλεψε πολλές καρδιές και σε διεθνή πλαίσια σύμφωνα με δηλώσεις που έκαναν μοντέλες από τη Λατινική Αμερική... Α ρε τυχερέ Άλεξ ποιός στη χάρη σου.

· Με αποδοκιμασίες έγινε δεκτή η εθνική Βραζιλίας στο Ρίο ντε Τζανέϊρο.

· Ο Σνάϊντερ είναι ο σκόρερ του γκολ στον αγώνα της εθνικής Ολλανδίας και Βραζιλίας. Η FIFA δεν θεώρησε ότι ο Μέλο ήταν σκόρερ με αυτογκόλ. Γλύτωσε τα χειρότερα ο τελευταίος μετά και τις εμπρηστικές δηλώσεις του Ρονάλντο εναντίον του.

· Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε ότι έγινε πατέρας ενός αγοριού με άγνωστη προς το παρόν μητέρα. Την πλήρη κηδεμονία του παιδιού την αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου ο ίδιος του.

· Έντονες είναι οι φήμες που .......
θέλουν τον παίκτη της εθνικής Αγγλίας Στίβεν Τζέραρντ να έχει σχέση με την 16χρονη αδερφή της γυναίκας του. Η ίδια η οικογένεια Τζέραρντ το διαψεύδει. Καν να ήταν αλήθεια τί θα έλεγε?...

· Εξίσου κακή υποδοχή με τη Βραζιλία επιφυλάχτηκε στην Αργεντινή που χιλιάδες φίλαθλοι αποδοκίμαζαν τους παίκτες και τον Μαραντόνα.

· Σε σφυγμομέτρηση που έγινε μεταξύ Αργεντινών φιλάθλων για το αν θα έπρεπε να παραμείνει ο Μαραντόνα προπονητής της εθνικής Αργεντινής, οι φίλαθλοι ήταν συντριπτικά κατά της παραμονής του. Αλάνθαστο το κριτήριο των φιλάθλων που γνωρίζουν ότι οι πειραματισμοί Μαραντόνα ισοπέδωσαν την εθνική Αργεντινής.