Ματσούκι που θα πέσει από Σεπτέμβρη

Γράφει ενας Αναγνώστης

Από αλλού θα κάνουμε περικοπές για να τα βγάλουμε πέρα?
Σου γράφω από την πόλη της Λάρισας που φημίζεται εκτός των άλλων για την υπερβολική της ζέστη το καλοκαίρι (κάτι 40αρια) και βάλε).
Φθάσαμε στο σημείο να κάνουμε περικοπές από παντού για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Δεν ανάβουμε κλιματιστικό και έχουμε ''βράσει'' στην κυριολεξία για να μπορέσουμε να έχουμε θέρμανση το χειμώνα. Κυκλοφορούμε με τα εσώρουχα και το μυαλό μας λειτουργεί όπως των Μεξικάνων στη ζέστη, δηλαδή δε λειτουργεί.
'Ολοι είμαστε μέσα στα νεύρα, η γυναίκα τα παιδιά, η ψιλικατζού απέναντι ο κόσμος στο δρόμο, οι πάντες. Δεν πίστευα ότι θα φθάνανε στο σημείο να μιλάει ο κόσμος μόνος του στο δρόμο όχι με το bluetοοth αλλά με τον φανταστικό του σωτήρα που θα τον βγάλει από το αδιέξοδο.
Δεν είναι να αγγίξει ο ένας τον άλλο. Έχουμε να το κάνουμε με τη γυναίκα μου κανά δεκαπενθήμερο που είχε .........ψιλοφτιάξει ο καιρός και είχαν πέσει κάποιες βροχές ρίχνοντας και τη θερμοκρασία. Τι να κάνουμε να μπαίνουμε συνέχεια στη μπανιέρα και να κάνουμε σεξ? Πρώτον θα πλευριτώσουμε από τα πολλά νερά και δεύτερον από τις πολλές φορές θα κολλήσουμε σαν τα σκυλιά.
Καλά δεν το συζητώ για να πας στον Πλαταμώνα. Γαμώτο λέω, τώρα που έγιναν ωραίοι δρόμοι και φθάνεις σε 20 λεπτά τώρα δεν μπορείς να πας γιατί θα σου βγει ο κούκος αηδόνι.
Να φανταστείτε ότι πλέον δεν αγοράζουμε σακούλες για τα σκουπίδια όπως παλιά. Κρατάμε αυτές του super market και μάλιστα για να πάρουμε ποιο πολλές βάζουμε από δυο - τρία πραγματάκια σε κάθε σακούλα για να έχουμε περισσότερες.
Χρήματα δεν έχουμε, δροσιά δεν έχουμε, σεξ δεν κάνουμε, α ρε ματσούκι που θα πέσει από Σεπτέμβριο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ