ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ


TRANSFORMER


· 65% έπαιξαν τη νίκη της Νότιας Κορέας έναντι της εθνικής μας. Παίχτηκαν πάνω από 15.000.000 ευρώ.

· Οι φήμες λένε ότι υπήρξε ψιλοκαβγάς στα αποδυτήρια που ξεκίνησε από το μουρμούρισμα του Καραγκούνη που αντικαταστάθηκε καλώς. Μερικοί δε βάζουν μυαλό και δεν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι ισόβιοι.

· Πολλοί ασχολούμενοι με τα της εθνικής μας έχουν να λένε για την περίεργη ενδεκάδα που κατέβασε ο Ρεχάγκελ. Μόλις ανακοινώθηκε η ενδεκάδα της εθνικής μας, ακόμα κι αν κάποιοι ήθελαν να παίξουν στοιχηματικά την εθνική μας, άλλαξαν γνώμη και έπαιξαν την Νότια Κορέα.

· Η ΕΡΤ με την παρουσίαση της προκάλεσε τη μήνη των φιλάθλων. Μνημείο ασχετοσύνης και εμπάθειας τα σχόλια των παρουσιαστών της ΝΕΤ. Μέχρι και τηλεοράσεις έσπασαν οι φίλαθλοι από τα απίστευτα που άκουαν από τους χρυσοπληρωμένους της ΕΡΤ. Τζάμπα χρήματα τους πληρώνουνε.

· Η αγάπη με την οποία περιβάλουν οι ομογενείς μας την εθνική είναι απίστευτη και δείχνει πόσο παραμελημένοι είναι από τη μητροπολιτική Ελλάδα οι Έλληνες της Διασποράς.

· Ο Μαραντόνα όσο και αν..........
προσπάθησε να είναι κουστουμάτος και σοβαρός, μόλις άρχισε το παιχνίδι έδειξε τη γνωστή του προσωπικότητα.

· Ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται σα να σνομπάρει το παιχνίδι της εθνικής Αργεντινής. Σαν να το’χει καβαλήσει λίγο το καλάμι.

· Η εθνική ομάδα των ΗΠΑ μπορεί να αποδειχτεί η μεγάλη έκπληξη του Μουντιάλ 2010. Να θυμηθούμε ότι πριν 15 χρόνια δεν ήξεραν ούτε καν τι σημαίνει ποδόσφαιρο. Απλή, σωστή, και δεμένη ομάδα με παίκτες πραγματικούς επαγγελματίες που δε διαμαρτύρονται ακόμα κι’ όταν τους αδικούνε.

· Η εμμονή του Ρεχάγκελ να παίζει κατά κύριο λόγο με παίκτες που αγωνίζονται στη Γερμανία ακόμα και αν είναι άσχετοι με το τόπι, έχει εξοργίσει πάρα πολύ κόσμο.

· Οι φήμες θέλουν τον Πορτογάλο Φερνάντο Σάντος προποητή της εθνικής Ελλάδος στη μετα-Ρεχάγκελ εποχή.

· Ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας Κάρλος Ντούνγκα απαγόρευσε την παρουσία των δημοσιογράφων στις προπονήσεις της Σελεσάο γιατί πιστεύει ότι παραποιούν την πραγματικότητα.

· Ο παίκτης της εθνικής Βραζιλίας Λουίς Φαμπιάνο παρομοίασε την εθνική του σαν «τζέτ έτοιμο ν’ απογειωθεί». Και ποιός δεν το θέλει να το δει αυτό το τζέτ που λατρεύεται σε όλον τον πλανήτη.

· Οι βουβουζέλες, παραδοσιακές κόρνες της Νότιας Αφρικής, έχουν σπάσει τα αυτιά των φιλάθλων και έχει δημιουργηθεί ολόκληρο κίνημα που ζητά την απόσυρση τους από τα γήπεδα. Θα δούμε τι θα γίνει γιατί ο ήχος τους δεν αντέχεται.

· Η εθνική Ελλάδος είναι η γηραιότερη ομάδα που παίρνει μέρος στο Μουντιάλ 2010 με μέσο όρο ηλικία; τα 29. Εδώ δεν ευχόμαστε να τα εκατοστήσουν.

· Οι πόρνες στο Μουντιάλ 2010 κάνουν χρυσές δουλειές και παρέχουν πακέτα υπηρεσιών που πιάνουν τόπο τα χρήματα των πελατών. Σαράντα χιλιάδες οι εκδιδόμενες κυρίες και 16% απ’ αυτές πιθανόν να είναι φορείς του AIDS.

· Πολλοί Έλληνες θα ήθελαν και η δική μας εθνική να έχει το δικό της ΔΝΤ γιατί δεν πάει άλλο με τους δημοσίους υπαλλήλους ποδοσφαιριστές. Νέο αίμα χρειάζεται η μεγάλη μας αγαπημένη.