Πάτρα: Πήραν στο κυνήγι τον Φούρα και βουλευτές!!!


Γράφει ο Μαγια

Η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, υποψιασμένη μετά το κάζο, που έπαθε στο Βόλο, ματαίωσε την επίσκεψή της χθες στην Πάτρα, για να μιλήσει σε εκδήλωση του Δήμου ο οποίος ανακήρυξε σε επίτιμους δημότες Πατρών αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οι οποίοι αποφοίτησαν από το πανεπιστήμιο Πατρών. Ετσι την οργή αδιόριστων εκπαιδευτικών και φοιτητών, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το χώρο της εκδήλωσης για να διαμαρτυρηθούν «εισέπραξαν» οι κυβερνητικοί βουλευτές! Δεν περιορίσθηκαν μόνο στα γιουχαίσματα, αλλά κατά την αποχώρησή τους από το χώρο της εκδήλωσης, απειλήθηκαν σοβαρά επεισόδια. Απείρου κάλλους οι σκηνές, που εκτυλίχθηκαν. Εντρομοι ο υφυπουργός Απ. Κατσιφάρας και οι βουλευτές Παπαδόπουλος και Τριανταφυλλόπουλος καθώς επίσης και ο δήμαρχος Α. Φούρας, άρχισαν να τρέχουν κυνηγημένοι από τους διαδηλωτές στην πλατεία Γεωργίου, να σκοντάφτουν σε λόφους σκουπιδιών, αλλά να καταφέρνουν να βρουν καταφύγιο σε παρακείμενη καφετέρια!

Εκπληκτοι οι θαμώνες, με τα όσα ...........
κωμικοτραγικά ακολούθησαν: Εβλεπαν να φεύγουν νερά και καφέδες, να αναποδογυρίζουν τραπεζοκαθίσματα και τους κυνηγημένους να ακούνε τα εξ αμάξης!!!

Χρειάσθηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να αποφευχθούν τα χειρότερα και η «φυγάδευση» των βουλευτών στα ευρισκόμενα σε απόσταση 100 μέτρων γραφεία του κόμματος, επί της Γεροκωστοπούλου!!!

Πάντως πολλοί πατρινοί, αυτόπτεις μάρτυρες των επεισοδίων, βρήκαν την ευκαιρία να «κράξουν» τον απερχόμενο δήμαρχο Α. Φούρα, που εξ αιτίας της αδιαλλαξίας του έχει μετατρέψει την Πάτρα, καλοκαιριάτικα, σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο!