ΤΑ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ


TRANSFORMER


· Ο Κριστιάν Ρονάλντο χρειάσθηκε την υποστήριξη της Πάρις Χίλτον για ανύψωση του ηθικού του πριν τους αγώνες της εθνικής Πορτογαλίας.

· 1.000.000 προφυλάκτυκα παράχθηκαν για τις ανάγκες των επισκεπτών-φιλάθλων σε μια χώρα που μαστίζεται από το AIDS.

· Ο κόσμος που υποστηρίζει την Αργεντινή θα περιμένει τον Μαραντόνα γυμνό στους δρόμους, όπως έχει υποσχεθεί, αν κερδίσουν οι Αργεντινοί το Παγκόσμιο Κύπελλο.

· Η Πάρις Χίλτον θα παρευρίσκεται στο Μουντιάλ 2010 για διαφημιστικούς λόγους. Χαράς ευαγγέλια για του ποδοσφαιριστές που θα ευλογούνται από τα ελέη της...

· Ο Τζών Τραβόλτα θα παρακολουθήσει μαζί με την εγκυμονούσα γυναίκα του και την κόρη του το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής ως πρέσβης Καλής Θέλησης της ........
αυστραλιανής αεροπορικής εταιρείας
Quantas.

· Οι Αγγλίδες προτιμούν τον Γουέιν Ρούνεϊ ή μάλλον τη φανέλα με το όνομά του. Σε σχετική έρευνα που έγινε στην Αγγλία, με βάση τις πωλήσεις στις φανέλες με ονόματα ποδοσφαιριστών στην πλάτη, τις οποίες επιλέγουν γυναίκες, διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος φορ της Εθνικής Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι πρώτος και με μεγάλη διαφορά.

· Ο Πατρίς Εβρά έπεισε τη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για την πραγματοποίηση μιας τετραήμερης εκδρομής για τις συζύγους και τις φίλες των ποδοσφαιριστών (συμπεριλαμβανομένης και της δικής του) πριν το παιχνίδι της Παρασκευής με την Ουρουγουάη στο Κέιπ Τάουν.

Ο 29χρονος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε διαπραγματευθεί προηγουμένως μπόνους 250.000 λιρών για κάθε μέλος της ομάδας αν οι τρικολόρ σηκώσουν το τρόπαιο στις 11 Ιουλίου.