ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010- ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΪ


TRANSFORMER


· Μετά από πολλές φωνές και διαμαρτυρίες η ΕΡΤ φαίνεται να βελτιώνεται κάπως. Οι πρώτες μεταδόσεις της έμοιαζαν σαν κάποιοι να είδαν πόρτα, να μπήκαν, και να έκαναν τους παρουσιαστές. Δεν καταλάβαινες αν γινόταν περιγραφή μέσα από την Αγία Παρασκευή ή τη Νότια Αφρική.

· Οι νοτιοαφρικάνικες καραμούζες καλά κρατούν και μας έχουν ξεκουφάνει. Απαράδεκτα τα ντεσιμπέλ. Μας ακούει κανείς ή ξεκουφάθηκαν κυριολεκτικά εκεί στην FIFA?.

· Μέχρι τώρα το θέαμα είναι μάλλον χλαπάτσα με ποδοσφαιριστές κουρασμένους, που δεν φαίνονται να την παλεύουν εύκολα.

· Το κακό παιχνίδι του Γιούρκα Σεϊταρίδη προβληματίζει πολύ κόσμο, αν το παληκάρι έχει βγει στη σύνταξη και θέλει να κάνει καριέρα οδηγού πίστας οδηγώντας ένα από τα πανάκριβα αμάξια που έχει στη συλλογή του. Για τόπι δεν τον κόβουμε να παίξει. Κρίμα.

· Οι παίκτες μας είναι με την πλάτη στον τοίχο. Όλοι εύχονται ο Ρεχάγκελ να αλλάξει την .........
τακτική του 4-3-3 και να γυρίσει στο παλιό 5-3-2 να μη βάλει Χαριστέα αλλά Σαλπιγγίδη μήπως και βάλουμε κανένα γκόλ. Έχουμε έξι παιχνίδα χωρίς να έχουμε σταυρώσει κανένα γκόλ.

· Περιμένουμε την όαση της ομάδας των Σελεσάο.

· Ο Γιώργος Τουρλιάδης μαθητής της Γ’ Λυκείου από την Αλεξανδρούπολη και φίλαθλος του Παναθηναϊκού είναι ένας από τους επίσημους σημαιοφόρους της FIFA που πήρε μέρος στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου. Ο κωδικός του κληρώθηκε ανάμεσα σε αρκετές χιλιάδες άλλους. Τυχερό παιδί που εκπροσωπεί την ακριτική Ελλάδα.

· Οι Άγγλοι ακόμα ξεφωνίζουν τον τερματοφύλακα τους Γκρίν για το γκόλ που δέχτηκε στον αγώνα με την εθνική των ΗΠΑ, και τον ονομάζουν «Το χέρι του μπουμπούνα», λες και η υπόλοιπη ομάδα τους είναι τίποτα καλύτερο!...

· Μάλλον σοβαρός φαίνεται ο μυϋικός τραυματισμός του Τσάμπι Αλόνσο, παίκτη της εθνικής Ισπανίας, που θα μείνει εκτός αγώνων για μια βδομάδα, και θα εμφανιστεί στον αγώνα της εθνικής Ισπανίας κόντρα στην εθνική Ελβετίας.

· Η πρόεδρος της Αργεντινής Χριστίνα Κίρτσνερ μεταξύ σοβαρού και αστείου ζήτησε την κλωνοποίηση του Μαραντόνα και Λινονέλ Μέσι. Και καλά για τον Μέσι, αλλά για τον Μαραντόνα, ποιά βερσιόν του να κλωνοποιηθεί ή προ-κοκαϊνης ή η μετα-κοκαϊνης?... Λόγια πολιτικών...

· Αρνητική είναι η απάντηση της FIFA στο αίτημα των παικτών της Αργεντινής να αναγράφουν τα παρατσούκλια τους στο πίσω μέρος της φανέλας τους αντί για τα επώνυμα τους.

· Λίγη και ασόβαρη η εθνική Σερβίας που δεν φαίνεται να μπορεί να κατορθώσει τίποτα καλό. Δύσκολοι καιροί για Βαλκάνιους γενικώς...

· Η μπάλα του Μουντιάλ 2010 προκαλεί προβλήματα στους τερματοφύλακες με το πολύ φάλτσο που έχει από την κατασκευή της. Σε αντίθεση οι επιθετικοί γουστάρουνε πολύ την μπάλα γιατί χτπούν με λίγο φάλτσο αλλά στην πορεία δημιουργείται μεγαλύτερο, που μπορεί να κρεμάσει και τον πιο έμπειρο τερματοφύλακα.

· Ο Τζιμπούρ της ΑΕΚ δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου την ομάδα της εθνικής Αλγερίας. Κουράγιο για το επόμενο παιχνίδι.

· Οι ποδοσφαιριστές της εθνικής μας έκαναν παράπονα για την κριτική που τους ασκείται. Ρε παιδιά αφήστε τα κλαψουρίσματα, παίξτε καλύτερη μπάλα, και δώστε μας απάντηση στο γήπεδο και όχι μέσα από την τηλεόραση. Αρκετά σας πληρώνουμε με τους φόρους μας, δείξτε ότι είστε αξιοπρεπείς επαγγελματίες.