ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ


TRANSFORMER


· Έδιωξαν 36 Ολλανδέζες από τις κερκίδες γιατί έμμεσα διαφήμιζαν μπύρα.

· Σκληρή κριτική έκανε ο Μπεκενμπάουερ στον Φάμπιο Καπέλλο για την εμφάνιση της εθνικής Αγγλίας. Σαν να το παίζει λίγο νταβάς ο Φράντς ή μας φαίνεται?.

· Βλέποντας τη φωτογραφία του στη σελίδα της FIFA ο Μαραντόνα είπε το εξής καταπληκτικό: « Σαν κ...ος είμαι»!...

Ο γνωστός απερίγραπτος Ντιεγκίτο...

· Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι εξιλεώθηκε με το γκολ που σημείωσε γιατί θεωρο΄θσε υπεύθυνο τον εαυτό του για το γκόλ που δέχτηκε η εθνική Ιταλίας.

· Ο Λιονέλ Μέσι τόνισε ότι η Αργεντινή μπορεί να φοβάται μόνο τον εαυτό της σ’ αυτό το Μουντιάλ. Σιγά ρε μεγάλε μήπως έχεις ακούσει για καμιά Βραζιλία?...

· Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας και παίκτης του Παναθηναϊκού δήλωσε ότι η πρεμιέρα δημιουργεί πάντα άγχος στην ομάδα του. Θα τον..........
παρακολουθήσουμε για να δούμε.

· Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποσχέθηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του στην εθνική Πορτογαλίας θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν όσο ωηλότερα μπορούνε.

· Θετική εντύπωση έχει δημιουργήσει η εμφάνιση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη με τις σοβαρές και μετρημένες δηλώσεις του. Προσγειωμένος και καθόλου αιθεροβάμων άνθρωπος ο Δημήτρης.

· Πολλές ισοπαλίες έπεσαν και προβληματίζονται οι στοιχηματικοί παίκτες. Φίλοι, ξεκινήστε από 10 ευρώ για να μην κλαίτε που πηγαίνετε στον κούβα.