Αναζητούμε τον έλληνα Di Pietro

Γράφει ο Μαγια

«Μέρα Μαγιού μου μίσεψες, μέρα Μαγιού σε χάνω», έγραφε ο Γιάννης Ρίτσος, για το θρήνο της μάνας πάνω από το νεκρό παιδί της. Σήμερα θα μπορούσε να είναι ο θρήνος για την Ελλάδα, που ανεύθυνες κυβερνήσεις, διεφθαρμένοι πολιτικοί και αδηφάγες επιχειρηματικές ελίτ όχι μόνο την χρεοκόπησαν και την εξευτέλισαν, αλλά ξεπούλησαν και την ανεξαρτησία της.

Διαλεχτά «παιδιά» μέσα στην πιάτσα αυτού του βρώμικου συστήματος οι νονοί της διαπλοκής, οι consiglieri των τροπολογιών, τα καλόπαιδα του City, οι offshore πατριώτες, οι αρουραίοι προμηθειών και όπλων, οι φαρισαίοι των ΜΜΕ, οι μισθοφόροι των κομμάτων εξουσίας, οι τραπεζίτες, οι οποίοι αφού λεηλάτησαν τη χώρα, τώρα, μας εγκαλούν, γιατί ζούσαμε, λέει, με δανεικά!!!

Όλα αντέχονται. Εκείνο που δεν αντέχεται είναι μαθήματα ηθικής από ανήθικους, σοβαρότητας από βλάκες, ευαισθησίας από παχύδερμα, αποτελεσματικότητας από ανίκανους, ειλικρίνειας από ψευταράδες και πατριωτισμού από δωσίλογους.

Αναζητούμε τον έλληνα Di Pietro, τον..........
εισαγγελέα, που θα πάρει την πρωτοβουλία για να καθαρισθεί η «κόπρος του Αυγείου». Εμπρός να απαιτήσουμε και να πετύχουμε τη σύλληψη και τιμωρία των συμμοριτών, που λεηλάτησαν τη χώρα, την κατάσχεση και δήμευση των περιουσιών τους.

Αυτή θα είναι η πρώτη πράξη της αντίστασης.