Κακλαμάνης:«Βουλευτές, καθάρματα και άθλια υποκείμενα»…


Γράφει ο Καφενόβιος.

Ενοχλήθηκαν οι εθνοπατέρες από τα συνθήματα χιλιάδων οργισμένων διαδηλωτών : «Εξω οι κλέφτες» και «να καεί το μπ… η Βουλή». Είχαν μάλιστα το θράσος να παραδώσουν μαθήματα δημοκρατικής νομιμότητας, σαν εκείνη που παρέδωσε... δημοκρατικά και θεσμικά τον πλούτο τής χώρας στα χέρια των ολίγων και στην προκρούστεια κλίνη των αγορών και του ΔΝΤ...

Είναι οι ίδιοι, που δεν κοκκίνισαν ακούγοντας, χθές, τον πρώην πρόεδρο του κοινοβουλίου, Απ. Κακλαμάνη, να τους κάνει ρόμπα, μιλώντας για συναδέλφους του «καθάρματα», που αλλοιώνουν την εικόνα του κοινοβουλευτισμού, για Βουλή, που έχει γίνει «πτυελοδοχείο», και για «άθλια υποκείμενα» εξαιτίας των οποίων απαξιώνεται το πολιτικό σύστημα.

Επίσης, αναφέρθηκε σε «μαύρο χρήμα» κατά την προεκλογική περίοδο, λέγοντας πως περιμένει επτά μήνες από τον υπουργό Οικονομικών να τον ενημερώσει για τη λειτουργία νυχτερινών κέντρων, επιχειρήσεων δημοσίων σχέσεων και εκτύπωσης προεκλογικού υλικού!!!

Ουσιαστικά η έκρηξη Κακλαμάνη, δίνει το ........
στίγμα της πολιτικής ζωής και επιβεβαιώνει όσα φωνάζει ο κόσμος περί κλεφτών και απατεώνων στο κοινοβούλιο, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.

Το θέμα, όπως αναμενόταν, δεν πήρε διαστάσεις. Τουτέστιν θάφτηκε…

Ο ευαίσθητος κατά τα άλλα πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος, μήπως έχει κάτι να πει; Λέμε, τώρα…