Καθεστώς «καμόρας» στη ΝΔ Αχαίας, καταγγέλλει ιστορικό στέλεχος!!!

Αποκάλυψη – σοκ του πρώην προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. στην Αχαΐα Θεόδωρου Γιοβάνη: Ο ένας εκ των δύο υποψηφίων για την προεδρία της τοπικής ΝΟΔΕ είναι υπόδικος, κατηγορείται για το αδίκημα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαιώσεως και μάλιστα έχει οριστεί δικάσιμος!

Παράλληλα, κατήγγειλε πως μέσα στη ΝΟΔΕ, εν όψει των εκλογών της προσεχούς Κυριακής υπάρχει καθεστώς «καμόρας» και δράση «συμμοριών»!

Ειδικότερα το ιστορικό στέλεχος της τοπικής ΝΔ, μιλώντας στο «Ράδιο Γάμμα», είπε:

«Δεν μπορούν να γίνουν έτσι οι εκλογές. Με ποινικούς εγώ δεν μπορώ να κάνω εκλογές. Έχει μπει καμόρα στη ΝΟΔΕ. Θα πάμε σε εκλογές με κάποιον που είναι υπόδικος; Θα πάμε σε εκλογές με κάποιον που έχει............
φίλους οι οποίοι παίρνουν και απειλούν;» αναρωτήθηκε οκ. Γιοβάνης και πρόσθεσε: «Ας κοιτάξει κάποιος στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο να δει τι δίκες υπάρχουν, για ποιον και για ποιο λόγο».

Επιπλέον έκανε λόγο για ανθρώπους που κάνουν κακό στον συγκεκριμένο υποψήφιο λέγοντας πως «θα έρθουν άνθρωποι στην προεδρία της ΝΟΔΕ και θα λειτουργήσουν υπό καθεστώς καμόρας;» συμπληρώνοντας πως μιλά «για εκείνους που είναι αυτόκλητοι Ηρακληδείς για τον έναν ή τον άλλο υποψήφιο. Αυτοί οι τύποι έχουν συγκεντρωθεί δίπλα από έναν άνθρωπο και του κάνουν κακό εν αγνοία του».

Αποκορύφωμα της υπόθεσης όπως κατήγγειλε ο κ. Γιοβάνης είναι οι απειλές σε βάρος της οικογένειάς του και ιδίως της μητέρας του, στην οποία τηλεφώνησαν και την απείλησαν επειδή ο ίδιος έχει υπογράψει την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Τάκη Χριστόπουλου.

«Για αυτό το λόγο πήγα και υπέβαλα μηνυτήρια αναφορά. Υπάρχουν άνθρωποι υπόδικοι σε αυτή την ιστορία και αυτοί οι υπόδικοι έχουν φτάσει σε σημείο να απειλούν μέχρι και τη μητέρα μου. Δέχομαι απειλές στο διαδίκτυο, στο σπίτι μου. Δεν πρόκειται να με φιμώσει κανένας. Υπάρχει ολόκληρη συμμορία σε αυτή την υπόθεση και είναι συμμορία ηλιθίωνι», σημείωσε ο κ. Γιοβάνης.

«Όλα αυτά κάνουν κακό σε όλους. Η Ν.Δ. χρειάζεται πολιτικούς όρους για να συνεχίσει και εγώ έχω ενημερώσει ειδικά για το θέμα της διαμάχης μελών της ΝΟΔΕ με τρία μέλη της εφορευτικής επιτροπής από την Αθήνα τη διοίκηση», απάντησε το μέλος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος Νίκος Μουρτζάς, ο οποίος δήλωσε άγνοια για όλα αυτά και συμπλήρωσε πως δεν είναι δυνατόν λίγες ημέρες πριν τις εκλογές να γίνονται καταγγελίες τέτοιας βαρύτητας για περιστατικά που ο ίδιος δεν είναι ενήμερος.