Τρελό πανηγύρι από το πρωί στο ΧΑ!


Τρελό πανηγύρι από το πρωί στο ΧΑ!Ξεκίνησε στο +7% ενώ αυτή την ώρα είναι στο +9,8%!!!
Το πακετο των 750δις που συζητειται από την Ευρώπη και η εξαγγελία οτι η ΕΚΤ θα αγοράζει
κρατικά ομόλογα φυσικά τράβηξε χειρόφρενο στις διαθέσεις των κερδοσκόπων που έτσι κι αλλιώς είχαν ξεπεράσει καθε όριο(Τα σπρεντ στην Ελλάδα άγγιξαν τις 1000 μ.β. ενω μέσα σε μια βδομάδα η Πορτογαλία βρισκόταν στις 350 μ.β.-διπλασιασμός- και φλέρταρε με τη χρεοκοπία.)
Αυτή την ώρα το σπρεντ δεκαετούς σημειώνει πτώση κατα 600 μ.β.(!!) στις 380 ενώ οριν λίγο ήταν στις 340.
Κάποιοι που πήγαν να παίξουν με τη χρεοκοπία κρατών τελευταίοι καιγονται ολοκληρωτικά ενώ αυτοί που διήυθυναν την ορχήστρα των κερδοσκόπων από την αρχή και ήξεραν τη συνέχεια σήμερα κανουν τρελα κέρδη σε χρηματιστήρια και ομόλογα.Εκτός από την Ελλάδα φαίνεται να ανακουφίζεται και η Γαλλία με άνοδο 8,31% που είναι ο μεγάλος αγοραστής Ελληνικών ομολόγων και είχε κάθε λόγο να ανησυχεί.
Η σημερινή μέρα αποδεικνύει οτι οι εξελίξεις στις αγορές δεν ακολουθούν γραμμικές λογικές, ακολουθούν το δρόμο του λιγότερο πιθανού και δεν προαναγγέλονται. Ακόμη οτι η στήριξη γίνεται με χρήματα που αγοράζουν.........
τίτλους και όχι με δηλωσεις συμπαράστασης.Και τέλος οτι το τοπίο των αγορών είναι πιο άγριο από ποτέ.
Η σημερινές συνεδριάσεις και η συνεδρίαση της Πέμτης στην Ν.Υ. όπου ο D.J. έπεφτε 1000 μονάδες χωρίς λόγο, δείχνουν σε ποιά φάση κερδοσκοπικού παραληρήματος βρίσκεται ο "επενδυτικός κόσμος".