Ο Βγενόπουλος, ο Σηφουνάκης και οι κροκοδείλιες κλάψες


Γράφει ο Λυσίας

Μπορεί πλέον, το Δ.Ν.Τ. να είναι ένα κακό γεγονός για τον τόπο μας, το πιο ανησυχητικό όμως είναι, ότι σε κανένα από τα λαμόγια, δεν έβαλε μυαλό.
Η ιστορία συνεχίζεται, ίδια με χθες, ίδια με προχθές.
Το μακρύ χέρι των πολιτικών, συνεχίζει να μακραίνει, για να μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερη τη βούτα του, μες στο μέλι.
Δεν φθάνει που ο Πρωθυπουργός μας εξαπάτησε με τις προεκλογικές του δηλώσεις, για επάρκεια χρημάτων ή ανεύρεση αυτών, μέσω νοικοκυρέματος….
Δεν φθάνει που μας κορόϊδεψε, τάζοντάς μας, ένα άλλο ήθος στην πολιτική διαχείριση και στην εντιμότητα πια, αυτής….
Δεν φθάνει που συντάχθηκε με τους απατεώνες της πολιτικής και κανέναν τους δεν έστειλε στον Κορυδαλλό, εξακολουθεί προκλητικά και βάναυσα να μας εμπαίζει.
Δίνοντας προσοχή, μόνο σε όσα τον συμφέρουν να δίνει.
Αλλιώς, μετά από τις τόσο σοβαρές καταγγελίες του κυρίου Βγενόπουλου, τις οποίες και με στοιχεία απέδειξε, ο Σηφουνάκης, ο ελαχιστότατος αυτός κύριος, θα έπρεπε να είναι ήδη παρελθόν, για την κυβέρνηση και για την πολιτική. Θα έπρεπε ο Πρωθυπουργός να έκανε, το ίδιο με αυτό που έκανε και ο…. ........
κουρασμένος Καραμανλής με τον Παυλίδη.
Δεν το έκανε όμως. Και εξακολουθεί να κρατάει στο κυβερνητικό του σχήμα, τον κύριο αυτό, που χρησιμοποιεί την θεσμική του θέση, για μια προσωπική του, επιχειρηματική προφανώς, αντιπαλότητα, με τον κύριο Βγενόπουλο.
Απαράδεκτο αυτό που κάνει ο κύριος Παπανδρέου….
Το κάνει όμως. Και σιωπά, μπροστά σε ένα τόσο σοβαρό σκάνδαλο.
Βάζοντας και την….. Κυβερνητική ορντινάντσα, να διαψεύδει τα αδιάψευστα.
Να σας πω γιατί δεν τολμάει να πάρει θέση ο Πρωθυπουργός;
Γιατί απλά, ο Σηφουνάκης, έχει καλό μάνατζερ. Και αν βρίσκεται εδώ και χρόνια στην πολιτική, στον μάνατζερ το οφείλει και όχι σε καμία ιδιαίτερη ικανότητα.
Είναι εδώ και πολλά χρόνια, κολλητός φίλος του…. πρωθυπουργικού αδελφού.
Του πολύ Νίκου Παπανδρέου, του ¨ σκιώδους ¨ κυβερνητικού παράγοντα, σε θέματα… Οικονομικής και επιχειρηματικής διαχείρισης της κυβέρνησης. Και ο… νοών νοείτο φυσικά.
Αχταρμάς στο κυβερνητικό βασίλειο. Με το Δ.Ν.Τ. να είναι ήδη εγκατεστημένο, πάνω από την προσωπική ελευθερία και οικονομική ανεξαρτησία του καθενός μας.
Λάθος του Πρωθυπουργού. Εγκληματικό το λάθος, να σιωπά σε τέτοια θέματα, ύψιστης διαπλοκής. Και να γυρνάει την πλάτη του, σε τέτοιους οικονομικούς μεγιστάνες, που δεν έχουν απεμπολήσει τα πατριωτικά τους αισθήματα και την αγάπη τους, για τον τόπο που τους γέννησε. Γιατί είναι γνωστό πως ο κύριος Βγενόπουλος, ότι δημιούργησε, είναι από προσωπική του επιχειρηματική ικανότητα.