ΤΙ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ

Γράφει η Τάνυα Γεριτσίδου

  1. Επισκίασε όλη την διαδήλωση των περίπου 200.000 ανθρώπων στην Αθήνα και ποιος ξέρει πόσων στις άλλες πόλεις.
  2. Έδωσε την δυνατότητα σε προπαγανδιστές να πούν όλο αυτό τον κόσμο από ‘ψευτοεπαναστάτη’ έως ‘δολοφόνο’.
  3. Επιβάρυνε κάθε Πολίτη με την αίσθηση της συνυπευθυνότητας στους θανάτους αυτούς, σπρώχνοντας τους πάλι στο μούδιασμα και τις τύψεις / ενοχές από τις οποίες είχαν αρχίσει να βγαίνουν.
  4. Έδωσε βήμα στον Βγενόπουλο να το παίξει ‘θύμα’ και ‘στόχος’.
  5. Έδωσε καινούργιο πυροβολικό στους γκεμπελιστές προπαγανδιστές που ισχυρίζονταν ανέκαθεν ότι φταίει ο Λαός για την κατάντια της οικονομίας και του κράτους γενικότερα.
  6. Έδωσε αφορμή στους 300 της Βουλής να θηρεύσουν ‘ανθρωπισμό’ και ‘οδύνη’ για τους τέσσερις που πέθαναν, αν .......
    .και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να σκοτώνουν οικονομικά και ίσως και ουσιαστικά εκατομμύρια σαν αυτούς τους τέσσερις και να είναι και περήφανοι για αυτό ( αυτοί που αυτοκτόνησαν την προηγούμενη εβδομάδα λόγω της οικονομικής απελπισίας δεν προκάλεσαν καθόλου οδύνη ή έστω μία μνεία ).
  7. Έδωσε αφορμή στους κερδοσκόπους του εξωτερικού να βοηθήσουν αυτούς του εσωτερικού με εντυπωσιασμούς όπως οι ταξιδιωτικές οδηγίες.

Λαβαίνοντας υπόψη τις σφυγμομετρήσεις και την γενική δήλωση του Λαού ότι προτίθεται να κατεβεί στους δρόμους, και πόσο ωφέλησε αυτούς που μας ξεπουλάνε αυτός ο όντως στυγερός πολλαπλός φόνος με πολλά ερωτηματικά και ενδείξεις ότι δεν ήταν ακριβώς τυχαίος, δεν είναι ώρα να θυμώσουμε που κανένας τους δεν έχει πρόβλημα να σκοτώσει τρείς συμπολίτες μας και έναν μελλοντικό για να πετύχει να περάσει το σχέδιο του να μας υποδουλώσει και πιεί και το τελευταίο από το αίμα μας ;

Θέλουμε και άλλο θεατρικό προβοκαρισμό για να θυμηθούμε το κλασικό κόλπο των ναζί με το κάψιμο του κοινοβουλίου / ράιχσταγκ -reichstag ;

Οργή στους πραγματικούς δολοφόνους και τους πραγματικούς αυτουργούς του προκατασκευασμένου θανάτου των συμπολιτών μας !