Ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο


Γράφει ο Λυσίας


Ο Ανδρέας Παπανδρέου, αναρριχήθηκε στην εξουσία, το 1981, με το σύνθημα :
¨ Βυθίσατε το ΧΩΡΑ ¨.
Ενώ ο Γεώργιος Παπανδρέου, αναρριχήθηκε τα τέλη του 2009, για να….¨Βυθίσει τη χώρα ¨. Και να που το πέτυχε, με τους φίλους τους Αμερικάνους. Με ποιανής τη….
¨ συμμαχία ¨; Της Ντόρας; Που ακόμα φωνάζει, πως ¨δεν πρέπει να δαιμονοποιούμε το Δ.Ν.Τ. ¨ ; Και πως πρέπει να συμπράξει η Ν.Δ. με τον Παπανδρέου.
Η οποία πιστή στις θέσεις του παλαιού φίλου του πατέρα της και δεκάδες φορές φιλοξενούμενού τους στην Ελλάδα, Τζώρτζ Μπούς του πατρός, υποστηρίζει πιστά, τα Αμερικάνικα συμφέροντα….. Να τους χαιρόμαστε.
Και να τους καμαρώνουμε στα έδρανα της Βουλής και στον δημόσιο βίο.
Αφού δεν αποφασίζουμε, να τους καθαιρέσουμε και να τους στείλουμε στον αγύριστο…..
Είναι ύποπτοι. Και δεν δουλεύουν υπέρ των εθνικών μας συμφερόντων….
Δουλεύουν μόνο για το προσωπικό τους..........
συμφέρον….
Δεν φταίει ο λαός, εάν αυτοί, χάρη στις πελατειακές τους σχέσεις, κάνανε υδροκέφαλο το δημόσιο. Δεν φταίει ο λαός, για τις σπατάλες τους.
Δεν έστειλε ο λαός έξω, την Γιάννα Αγγελοπούλου, για να ¨ αγοράσει¨ στην γνωστή δημοπρασία συμφερόντων, τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Με σκοπό να γιγαντωθεί ακόμα περισσότερο η Χαλυβουργική, αφού όλο το σίδερο που χρησιμοποιήθηκε στα
Ολυμπιακά έργα, από εκεί ήταν. Και όχι μόνο….
Δεν φταίει ο λαός, εάν αυτοί πλούτηναν, σε βάρος του…. Όλοι τους.
Εάν είχε καλή πρόθεση, ο Παπανδρέου, θα ήταν με το μέρος του λαού και θα ικανοποιούσε, το κυρίαρχο αίτημά του….. Να κλείσει επιτέλους κάποιους κλέφτες, στην φυλακή. Και όχι να μας λέει….¨ άρες μάρες κουκουνάρες… ¨. Κάνοντας τον καλό κόρακα, που δεν βγάζει το μάτι αλλουνού… ομοίου.
Επιτέλους για πόσο ακόμα, θα μας κυβερνάνε οι ξένες δυνάμεις;
Η γνωστή λέσχη ¨ Μπιντελμπέργκ ¨ ας πούμε;
Και κάποιοι άλλοι, ανάλογοι οργανισμοί;
Να απαντήσετε Κύριε Πρωθυπουργέ...


ΛΥΣΙΑΣ