Είναι πολλοί οι 300 της Βουλής!

Γράφει ο Μαγια

Πώς να μην εξοργίζονται οι πολίτες όταν, εκτός των άλλων μαθαίνουν ότι, η ανάπτυξη της νέας ιστοσελίδας της Βουλής των Ελλήνων κόστισε το ασύλληπτο ποσό των 1.060.000 ευρώ!!!

«Το έργο εντάχθηκε στο Γ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Κοινωνία της Πληροφορίας”). Ο σχετικός διαγωνισμός αποφασίστηκε επί Προεδρίας της κυρίας Μπενάκη-Ψαρούδα και ολοκληρώθηκε επί προεδρίας του κ. Σιούφα, τον Ιούνιο του 2009», απάντησε ο νυν Πρόεδρος, Φ. Πετσάλνικος, μη δείχνοντας καμία διάθεση να στείλει την υπόθεση στη Δικαιοσύνη.

Όταν χιλιάδες άνθρωποι κραύγαζαν «Να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή» δεν σημαίνει ότι είναι εναντίον του κοινοβουλευτισμού, εκδήλωση οργής για τους πολιτικούς ήταν, οι οποίοι βουτήχτηκαν στη διαφθορά και οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία.

Οι 300 του Λεωνίδα έπεσαν για την πατρίδα. Οι 300 της Βουλής έριξαν την πατρίδα, έγραψε στα «Νέα», η Ελενα Ακρίτα. Την έριξαν στην απελπισία, στο αδιέξοδο, στην καταστροφή. Την έκαναν σαν τα μούτρα τους τα οποία δεν .........
είναι και για χόρταση!
Οι Γερμανοί που είναι 80.000.000, εκπροσωπούνται από 600 βουλευτές. Με τα απλά μαθηματικά, αν κάνουμε την αναγωγή, εμείς εδώ- σύμφωνα με το γερμανικό σύστημα- θα έπρεπε να έχουμε 75 βουλευτές!
Μειώστε τον αριθμό βουλευτών- όσο πάει πιο κάτω. Κάντε περικοπές στους μισθούς τους. Καταργήστε παροχές, χλιδές, αμάξια, φρουρές, επιδόματα.
Το ότι έχει καταρρεύσει από μόνο του το υπάρχον πολιτικό σύστημα δεν σημαίνει ότι, δεν μπορεί να βρει τρόπους για να ορθοποδήσει.