ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ: ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ

Γράφει ο Σουηδός

Η ερώτησή μου αναφέρεται σε ΕΛΛΗΝΕΣ νομικούς, αναγνώστες της ιστοσελίδας σας, και αφορά στην πιθανότητα νόμιμης ύπαρξης ψηφοδελτίου κατά τις βουλευτικές εκλογές με τη λέξη «ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ», αντίστοιχου του λευκού ψηφοδελτίου, το οποίο να εκφράζει τους Έλληνες ψηφοφόρους που έχουν απηυδήσει με τους επί σειρά ετών ψεύτες πολιτικούς που εκμεταλλεύονται το σαθρό πολιτικό μας σύστημα (ασυλία, μίζες κλπ), και το οποίο να μην προσμετράται υπέρ του πρώτου κόμματος όπως το λευκό ψηφοδέλτιο.

Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό θα αποτελούσε λύση, δεδομένου ότι ο έλληνας ψηφοφόρος του βολέματος και της μίζας (που δυστυχώς ανήκουμε οι περισσότεροι) θα συνεχίσει να ψηφίζει τους αποδεδειγμένα κλέφτες εκπροσώπους του λαού, θα είναι όμως ένα πρώτο βήμα στην κάθαρση από τη βρώμα που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα, ειδικότερα τώρα που κινδυνεύει το Έθνος μας να ξεπουληθεί και δυστυχώς οι περισσότεροι δεν μπορούν καν να το συνειδητοποιήσουν (ιθαγένεια, εθνική κυριαρχία και άλλα πολλά), αφού οι πανέξυπνοι πολιτικοί μας φρόντισαν εντέχνως να το κρύψουν πίσω από την αμφίβολη οικονομική κρίση που αντιμετωπίζουμε. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως στα ποσοστά καταμέτρησης ψήφων να........ υπάρχει και η εν λόγω κατηγορία του «ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ» και ίσως έτσι να περιοριστεί σε σημαντικό βαθμό η δύναμη που έχει αποκτήσει ο κάθε άεργος πολιτικός μας, ειδικότερα αν αυτά τα ποσοστά ξεπερνούν το 50%.

Σε περίπτωση που το δίκαιο πολιτικό μας σύστημα δεν επιτρέπει τέτοια ψηφοδέλτια που λοιδορούν τους άξιους πολιτικούς μας, ελέγξτε σας παρακαλώ εάν είναι δυνατή από νομικής άποψης η δημιουργία κόμματος με το όνομα ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ, το οποίο κόμμα με βάση συμφωνία των υποψηφίων η βάσει καταστατικού να μην εκπροσωπείται με βουλευτές στη βουλή, ανεξαρτήτως ποσοστού που θα λάβει στις εκλογές, παρά μόνο να αποτελεί με την ύπαρξή του την ψήφο διαμαρτυρίας των πολιτών, να είναι δηλαδή ένα κόμμα μαϊμού.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αν η λύση αυτή είναι ανέφικτη, βρείτε κάτι μπας και σωθεί η Ελλαδίτσα.

ΥΓ. Αν αληθεύει, τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νομικούς που προσέφυγαν στην Ε.Ε. κατά του νομοσχεδίου της ιθαγένειας. Υπάρχουν ακόμη Έλληνες!