Προβληματίζομαι και ευελπιστώ

Γράφει ο Ονειροποιός

Σκόρπιες λέξεις και σκέψεις σε ένα κομμάτι χαρτί.. Την στιγμή αυτή η Ελλάς έχει παραδωθεί στην μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας της μεταπολίτευσης, επομένως είναι λογικό και επόμενο το γεγονός ότι δεν δύναται να καλύψει υπέρογγα ποσά στην υπεροπλία του στρατιωτικού της τομέα. Το μιλιταριστικό κράτος της γειτονικής Τουρκίας από την άλλη αυτήν την στιγμή πραγματοποιεί το πλέον πολυδάπανο εξοπλιστικό πρόγραμμα της ιστορίας της, υπρρφαλαγγίζοντας την ελληνική στρατιωτική δύναμη.
Επιπροσθέτως, υφίσταται και η αρωγή των κυρίαρχων δυνάμεων του Δ.Ν.Τ. (ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο, κράτη αλληλένδετα), στατηγικοί συμμάχοί της. Αν κάποις ανατρέξει στην ιστορία του Αμερικανοαγγλικού άξονα, θα παρατηρήσει πως αρέσκονται στην συνήθη πρακτική του διαίρει και βασίλευε. Η εν λόγω συμμαχία έχει ανοιχτά μέτωπα με την Ελλάδα(κυπριακό,ΦΥΡΟΜ) τα οποία με αφορμή(;) την οικονομική κρίση και το έλλειμα προσωπικότητας της πολιτικής ηγεσίας θα .......

προσπαθήσει να κλείσει δια παντός.
Ευελπιστώ ότι το ζοφερό σενάριο αυτό δεν θα γίνει θλιβερή πραγματικότης, πως η ηγεσία της χώρας δεν είναι τόσο κοντόφθαλμη ώστε να το επιτρέψει. Σκέψεις για προβληματισμό, για ένα αβέβαιο μέλλον, σε μία αβέβαιη χώρα.
Εν τέλει πράττω αυτό που μπορώ-προβληματίζομαι και ευελπιστώ.