SKY δεν σκάει, όπως στρώνει κανείς κοιμάται.


Γράφει ο Λυσίας


Πόσο πια αδυσώπητοι, είναι αυτοί οι αριθμοί….
Και πόσο ¨ ξεγυμνώνουν¨ τα όνειρα κάποιων.
Παρά την φοβερή διαφήμιση που ¨ έσπρωξε¨ ο Αλαφούζος, για τα νέα του αποκτήματα, ( μην του τα ματιάξουμε ) τους Λυριτζή-Οικονόμου και την Πόπη Τσαπανίδου, οι μετρήσεις δεν έδειξαν τίποτα, από τα θαύματα που ανέμενε ο σταθμός.
Ίσως γιατί ο Γιάννης Αλαφούζος, αμέλησε να φωνάξει τον Γιούρι Γκέλερ, να τους….ευλογήσει. Μήπως και έβαλε αυτός το χεράκι του, για μια πιο ικανοποιητική τηλεθέαση.
Αμ, έτσι είναι παιδιά μου. Δεν είναι πάντα τα πράγματα όπως επιθυμούμε.
Ή όπως τα εγγυήθηκε ο Παναγόπουλος ότι θα είναι…..Και τι δεν διέθεσε ο Αλαφούζος…..Όλα τα links, όλες τις πηγές που μπορούσαν να στρατευτούν για ένα καλό αποτέλεσμα. Πλήθος τεχνικών, σκηνοθετών, δημοσιογράφων.
Διέθεσε ελικόπτερο, διέθεσε VAN….......
Όχι, για υποβρύχιο δεν έμαθα. Μην σας γελάσω….Διέθεσε λεφτά, όλα τα έσπρωξε, για να ικανοποιήσει τα καπρίτσια του Παναγόπουλου….Ότι μπόρεσε έκανε.
Και τώρα, απ’ότι μου λένε, τα χαμόγελα, έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν. Και ο εκνευρισμός να αυξάνεται. Και όλοι αυτοί οι αστέρες, που τόσα χρόνια τα έπαιρναν από την ΕΡΤ, αλλά μέσα σε μια νύχτα, την άδειασαν, οι αχάριστοι, τρέχουν και δεν φθάνουν….
Κάνουν ότι μπορούν. Όμως τα νούμερα επιμένουν να διαψεύδουν τις προσδοκίες τους. Προς το παρόν, καλύπτονται πίσω από την σύμβαση που έχουν. Όταν όμως δεν φυσάει, όσα πανιά κι αν ανοίγει ο καπετάνιος, το σκάφος μένει ασάλευτο….
Μένει ακίνητο, να βολοδέρνει στα κύματα του μεγάλου ανταγωνισμού, των ιδιωτικών καναλιών…Δεν τη θέλατε πουλάκια μου, τη σιγουριά της ΕΡΤ. Το παίξατε και…..δυσαρεστημένοι, επειδή σας είπαν :¨ Κόψτε κάτι. Αυτή δεν είναι αμοιβή. Αυτός είναι σχεδόν ο προϋπολογισμός της ΕΡΤ…¨
Φάτε SKY τώρα και σιωπή.
SKY δεν σκάει, όπως στρώνει κανείς κοιμάται.

ΛΥΣΙΑΣ