Τελικά…..Πόσο αμείβονται τα ¨ αισίως ¨ της Μπήλιως;


Γράφει ο Λυσίας

Μπορεί η ακριβοπληρωμένη Μπήλιω Τσουκαλά, στην εκπομπή της, μιλώντας για το αείμνηστο Γιώργο Ζαμπέτα, να είπε ότι : ¨ …..Συμπληρώνουμε φέτος, ΑΙΣΙΩΣ τα 18 χρόνια, που έφυγε από την ζωή, ο Γιώργος Ζαμπέτας ¨ ( άκου…¨αισίως¨ η άσχετη ) …..Μπορεί κάθε μεσημέρι, να πετάει πληθώρα τέτοιων μαργαριταριών, μπορεί επιλεκτικά να καλεί τους διάφορους καλλιτέχνες που της αρέσουν, ή που της επιβάλλει συγκεκριμένη εταιρεία ( με τι αντάλλαγμα άραγε; ). Αυτό που….¨αισίως¨ δεν μας έχουν ενημερώσει, είναι αν εξακολουθεί να παίρνει τον πακτωλό χρημάτων, που πέντε χρόνια εισέπραττε, ως ¨ golden girl ¨ . Και αν με την περικοπή, που απ’ότι λένε θα γίνει ( αν γίνει, γιατί…πολλά λέγονται, αλλά πόσα εφαρμόζονται ) θα επιστρέψει τα χρήματα, σύμφωνα με την πολύ σωστή απόφαση του Γενικού Επιτρόπου Επικρατείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Γιατί από τον μισθό των.........
1.200 ευρώ ενός απλού υπαλλήλου, κάνανε ήδη μια….¨ ηρωική ¨ περικοπή. Από τον μισθό των 12.000 ευρώ της κυρίας, για δυο ώρες απασχόλησης κάθε μέρα ( με δεκάδες…¨ αισίως¨ μέσα σε αυτές ) δεν θα κάνουν τίποτα;
Ο κόσμος να στηρίξει, δεν είναι αρνητικός.
Αλλά να δει και ένα νοικοκύρεμα, ρε παιδιά.
Δεν στέλνετε που δεν στέλνετε, κανέναν από τους απατεώνες, ένθεν και ένθεν, στη φυλακή, τουλάχιστον μαζέψτε την δημόσια διοίκηση και τους ευνοούμενους που την λυμαίνονται. Κυρίως από το μπάχαλο της ΕΡΤ. Για να πούμε ότι πράγματι γύρισε σελίδα, με την αποχώρηση του Παναγόπουλου από αυτήν….
Και τις ηγεμονικές αμοιβές που μοίρασε, δεξιά και αριστερά ( Βλ. Κέκης, Ανδρικάκης, Λουκάκος, Ηφαντής, Χούκλη, Καλημέρης, Παπαναγιώτου, Μυτιληναίου και άλλοι πολλοί ) για να δικαιολογήσει την δική του, που πια ήταν η πλέον προκλητική στην ιστορία της ΕΡΤ.
Προσωπικά με την Μπήλιω, ουδέν. Ο νταλκάς είναι με τις προκλητικές τους αμοιβές, που μέχρι αυτή τη στιγμή που συντάσσεται το παρόν κείμενο, εξακολουθούν να υπάρχουν. Και επειδή κουράστηκα να βάζω τόσο βαθιά το χέρι μου στην τσέπη ζοχαδιάζομαι…..Άδικο έχω;


ΛΥΣΙΑΣ