Πήραν όπλα και αλεξίσφαιρα γιλέκα από δύο Αστυνομικούς


ΝΕΟ μεγάλο φιάσκο με πολλά ερωτήματα για την ΕΛ.ΑΣ. με πρωταγωνιστές δύο αστυνομικούς τους οποίους «έγδυσαν» άγνωστοι δράστες, κατορθώνοντας να πάρουν τον οπλισμό τους αλλά και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη λεωφόρο Κηφισίας 32, στο Μαρούσι, χθες λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο αστυνομικοί που υπηρετούν στο Α.Τ. Αμαρουσίου επέβαιναν σε περιπολικό και εκτελούσαν περιπολία στην περιοχή που βρίσκεται γύρω από την Εφορία του Αμαρουσίου. Έξω από την Εφορία είδαν δύο ανθρώπους να κινούνται ύποπτα και σταμάτησαν προκειμένου να τα ελέγξουν. Κατέβηκαν από το αστυνομικό όχημα και ζήτησαν να κάνουν έλεγχο στους υπόπτους. Τότε αυτοί, προτάσσοντας όπλα, απείλησαν τους αστυνομικούς και τους ζήτησαν να μείνουν ακίνητοι. Οι αστυνομικοί αιφνιδιάστηκαν και δεν μπόρεσαν ν΄ αντιδράσουν. Οι άγνωστοι με γρήγορες κινήσεις τούς πήραν τα υπηρεσιακά όπλα αλλά και τα ......
αλεξίσφαιρα γιλέκα. Αμέσως επιβιβάστηκαν σε όχημα το οποίο είχαν σταθμεύσει στην άκρη του δρόμου και εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί είπαν ότι επρόκειτο για ένα Πεζό, ασημί χρώματος, με το οποίο οι δράστες αφού ανέπτυξαν ταχύτητα εξαφανίστηκαν από το σημείο. Ενημέρωσαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης και ακολούθησε καταδίωξη στη λεωφόρο Κηφισίας από άλλο περιπολικό. Ωστόσο, ένας από τους καταδιωκόμενους πυροβόλησε μία φορά κατά του περιπολικού και οι δράστες κατάφεραν τελικά να διαφύγουν. Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι οι δύο τους οποίους επιχείρησαν να ελέγξουν μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Όμως, από την Αστυνομία ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα αφού το περιστατικό συνέβη έξω από την Εφορία. Μάλιστα, στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συμμετέχει και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Τα Νέα