Μερικές σκέψεις με αφορμή από τις κινητοποιήσεις των αγροτών

Γράφει ο Γ.Γ.

Με αφορμή από τις κινητοποιήσεις των αγροτών σκέφτηκα ότι κάποιοι αγώνες πάνε χαμένοι για να κερδίσουν στο τέλος το 0,0002% ποσοστό που αναλογεί σ αυτά που έκλεψαν και συνεχίζουν να κλέβουν οι "νταβατζηδες" και γενικότερα το πολιτικοεκδοτικοοικονομικο σύστημα από αυτό που παράγουν οι εργαζόμενοι η από τον πλούτο του κράτους .
Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια όταν ανακοινώνεται η εισοδηματική πολιτική να
παίρνουν θέση πρώτο τραπέζι πίστα στα ΜΜΕ οι επαγγελματίες συνδικαλιστές γιατί αγωνίζονται δήθεν για να γίνει 3% το 2% που δίνουν αυτοί
που ξεζουμίζουν εργαζόμενους και κράτος, καθώς και κάθε παραγωγική μονάδα της χώρας.Στο τέλος το 3% γίνεται 2.5% και όλα μέλι γάλα Πέτυχαν το σκοπό των πολιτικών τους προϊσταμένων και. επομένως τους αξίζει μια βουλευτική έδρα η μια καλή αμειβόμενη θέση στο κρατικό τομέα.Ο στόχος και ο σκοπός τους λοιπόν είναι εύκολος και απλός .Αιτήματα μόνο οικονομικά ώστε να μαζεύουν αυτά που πέφτουν από τις ξεχειλισμένες τσέπες των οικονομικά ισχυρών . Αυτών δηλ που είναι πανταχού παρόν όπου υπάρχει χρήμα Δεν έχει σημασία γι αυτούς αν το πάρουν νόμιμα η παράνομα .Δεν ξεχωρίζουν την έννοια του νόμιμου από την έννοια του παράνομου και δυστυχώς μέχρι σήμερα κανείς δεν θέλησε να τους δείξει απλά, έστω το όριο. Έτσι εισβάλουν όπου βρίσκουν ταμείο είτε είναι ασφαλιστικό των εργαζομένων είτε είναι .......
νοσοκομείου ειτε του ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΕΡΤ ΕΥΔΑΠ και εκατοντάδων άλλων επιχειρήσεων ΔΕΚΟ και στην κυριολεξία τα ξεσκίζουν .
Όταν φτάνει ο κόμπος στο χτένι εξ αιτίας της απληστίας τους, και αποκαλύπτονται τα ελάχιστα στήνεται και ένα σόου δικαστικό με την "παρέμβαση εισαγγελέα" για να καταλήξει μετά από πολλά χρόνια να απαλλαχτούν "δι βουλεύματος!!!" Και αυτό γιατί η "ΘΕΜΙΣ" έχει αποδειχτεί καλύτερο ηρεμιστικό χάπι στην οργή του λαού.
Και τι κάνουν οι αγρότες και οι μισθωτοί για όλα αυτά? Περιμένουν την απόφαση της δικαιοσύνης!!!!Δηλ την απόφαση του Ζαγοριανου του Σανιδά της Ηλεία της Μπουρμπουλια του Καλουση και τόσων άλλων που ποτέ δεν θα μάθουμε γιατί εινα καλά περιφρουρημένοι (με το αζημίωτο βέβαια ) από τα μεγάλα αφεντικά τους για να λειτουργούν κατ εντολή και όχι κατά συνείδηση
Έσκαγε το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο ,(Βατοπαιδι Ζημενς ομόλογα, υποκλοπές κλπ) και περιμέναμε να δώσει λύση για να επιστρέψουν τα χρήματα πίσω η να τιμωρηθούν από την όποια εξεταστική της Βουλής η την όποια προανακριτική και αν αυτή ήταν η δεν ήταν στο χρονικό όριο<< Β σύνοδος της πρώτης περιόδου (κάπως έτσι το λένε) ώστε να μην έχουν παραγραφεί Τι ξευτηλα !!!!Δηλ μας κλέψαμε την σύνταξη μας και τόσα άλλα με τις πλάτες των πολιτικών και καθόμαστε και ακούμε Β σύνοδος πρώτης περιόδου και ανοησίες . Φυγάδευσαν τον Χριστοφορακο και καθόμαστε και παρακολουθούμε το δικαστικό σήριαλ στην TV χωρίς να χάνουμε σειρά .Ένα σήριαλ φτιαγμένο ακριβώς για την TV Οι δημοσιογράφοι πολυτελείας κατ εντολή των αφεντικών τους έβαζαν τα καλύτερα σκηνικά για να το κάνουν πιο συναρπαστικό!!
Σκεφτήκαμε ποτέ όλοι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα μαζί με την σπουδάζουσα νεολαία και τους αγρότες να κατέβουμε ταυτόχρονα απ έξω από την Βουλή και να απαιτήσουμε Άμεση κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Άμεση διερεύνηση σε βάθος όλων των σκανδάλων και άμεση επιστροφή των κλεμμένων.
Άμεση τιμωρία των ληστών με φυλακίσεις και δήμευση των περιουσιών τους είτε είναι πολιτικοί παράγοντες είτε οικονομικοί
Διερεύνηση σε βάθος και του πόθεν και του εσχες.
Ψήφιση και εφαρμογή νέων νόμων που θα φιλτράρει την έξοδο και του τελευταίου ευρώ από τα κρατικά ταμεία.
Ψήφιση και εφαρμογή νέων νομών που θα σπάει τον ομφάλιο λώρο του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου
Ψήφιση και εφαρμογή νόμων χωρίς παράθυρα που να μην επιτρέπει να υπογράφουν συμβάσεις οι κρατικοί παράγοντες τύπου ΕΡΤ και άλλων δημοσίων οργανισμών.

Και τότε φίλοι αγρότες θα υπάρχουν χρήματα για εσάς και για εμάς τους μισθωτούς
Τότε για να κερδίζουν αυτοί οι συγκεκριμένοι θα αναγκαστούν να κάνουν επενδύσεις
και θα υπάρξει ανάπτυξη . Τώρα μας τα κλέβουν ,δεν ρισκάρουν επενδύσεις

Κλείστε εσείς τους δρόμους και τους σιδηρόδρομους μ αυτά τα αιτήματα και εμείς να κατεβούμε πολλά 24ωρα έξω από την Βουλή με τα ίδια αιτήματα τώρα που συζητάνε για τα σκάνδαλα και σίγουρα κάτι θ αλλάξει και για την κοινωνία και για την οικονομία της Ελλάδας. Για την Ελλάδα που εδώ και μερικά χρόνια την ξευτίλισαν στα διεθνή ΜΜΕ μια με τις πυρκαγιές μια με τα σκάνδαλα μια τα πλαστά στοιχεία της οικονομίας και με τόσα άλλα .
ΥΓ Και τώρα ας ετοιμαστούμε για το 2ο μέρος του έργου . Θ αλλάξουν μόνο τα σκηνικά. Το διαφημιστικό τρέιλερ άρχισε να παιζει.και να μας προετοιμάζει για την κατάληξη . Ο Σαμαράς κάλυψε τον Καραμανλή και ο Πεταλωτής κάλυψε το Σπυρόπουλο και τον Παμπουκη για την Ζημενς πριν ακόμη την 1η συνεδρίαση της επιτροπή !!! Τίποτα άλλο.