Μέσω Μπεκίρη, το μήνυμα της Ντόρας


Γράφει ο Μαγια

Στο κρανίο τα έχουν πάρει στη Ριγίλλης με τη βόμβα «μολότωφ» που πέταξε στον Σαμαρά, ο αυθεντικός εκφραστής του μητσοτακισμού στην Πάτρα, κουμπάρος του Κυριάκου και φυσικά ένθερμος υποστηρικτής της Ντόρας, βουλευτής της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης. Και τούτο γιατί την ώρα, που ο Σαμαράς αποφάσιζε να άρει τη συναίνεσή του προς την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ο κ,. Μπεκίρης, άναβε φωτιές στο κόμμα του, επαναφέροντας τη …δηλητηριώδη δήλωση του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κων. Μητσοτάκη, για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, με τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας, του ΛΑΟΣ, και πολιτικών προσωπικοτήτων, όπως είναι οι πρώην πρωθυπουργοί αλλά και όσοι έχουν διατελέσει υπουργοί οικονομικών και εσωτερικών, καθώς «η εμπειρία τους είναι αναντικατάστατη….».

Στον κόσμο του ο πρώην υφυπουργός. Φαίνεται πως δεν έχει πάρει χαμπάρι πόσο ασέλγησαν οι …αναντικατάστατοι στο κορμί της .........
ελληνικής οικονομίας.

Ηταν τόσο σφοδρές οι αντιδράσεις, που ο άκαπνος γιός του κυρ-Βασίλη, ουσιαστικά σύρθηκε στην έκδοση μιας χοντροκομμένης όσο και αστείας διευκρινιστικής -όπως την χαρακτήρισε- δήλωσης, στην οποία αφού κάνει …γαργάρα τα περί κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, αναφέρει: «Επειδή διαπιστώνω ότι οι απόψεις μου αυτές είναι πιθανόν να τύχουν σκόπιμης παρερμηνείας και διαστρέβλωσης από μερίδα των ΜΜΕ, θεωρώ επιβεβλημένο να ξεκαθαρίσω προς πάσα κατεύθυνση ότι ουδέποτε διανοήθηκα να αμφισβητήσω τις διακηρυγμένες επίσημες θέσεις της Ν.Δ. και τις ολοκληρωμένες προτάσεις που έχει διατυπώσει ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς, για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Κάθε άλλη προσπάθεια ερμηνείας συνιστά σκόπιμη διαστρέβλωση των θέσεων και των απόψεών μου και δεν με εκφράζει».

Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα…. Ή η Ντόρα «κάνει πόλεμο με νύφες και μ΄ αγγόνια».