Η απάντηση της WWF

Αν και περιμέναμε να μας στείλουν απάντηση οι Μ.Κ.Ο. που αναφέραμε σε σημερινή μας ανάρτηση (Διάβασε εδώ) δεν μας έστειλαν τίποτα. Ομως η WWF έβγαλε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της και εμείς επειδή εδώ πάντα ανεβάζουμε όλες τις απόψεις ,την πήραμε μόνοι μας καιτην ανεβάζουμε,Ομως επί της ουσίας της σημερινής ανάρτησης και των όσων λέγονται στα e-mail δεν αναφέρουν τίποτα, ούτε καν μια αποδοκιμασία σε όλους αυτούς που λένε .

Σχετικά με αναρτήσεις blogs για χρηματοδότηση του WWF Ελλάς

Απαντώντας σε αναρτήσεις από διάφορα blogs σχετικά με δήθεν χρηματοδότηση του WWF Ελλάς από εταιρείες παραγωγής αιολικής ενέργειας, η περιβαλλοντική οργάνωση απαντά τα εξής:

Tο WWF Ελλάς δεν έχει λάβει χρηματοδότηση από καμιά εταιρία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Για το σύνολο των οικονομικών δεδομένων της οργάνωσης, δείτε τις εκθέσεις των ορκωτών λογιστών για τα οικονομικά έτη 2008 και 2009.

Οι θέσεις της οργάνωσης για τα αιολικά πάρκα είναι γνωστές και αναρτημένες στο διαδίκτυο. Δείτε ενδεικτικά ένα σχετικό κείμενο από τον Ιούλιο του 2008: «Ανεμογεννήτριες και ορνιθοπανίδα»

Τα σχόλια της οργάνωσης για το νομοσχέδιο για τις ΑΠΕ που τώρα βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση αναφέρονται εκτενώς στην ανάγκη σωστού σχεδιασμού και προστασίας του φυσικού χώρου και κυρίως των προστατευόμενων περιοχών και των δασών και δασικών εκτάσεων. Τα σχόλια του WWF Ελλάς είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της οργάνωσης: και μπορείτε να τα δείτε εδώ

Το σύνολο των θέσεων του WWF Ελλάς, μπορείτε να το βρείτε εδώ."

Αγαπητοί φίλοι του WWF περιμένουμε και την αντίδρασή σας για την ταμπακέρα, για όλα αυτά που γράφονται στα e-mail που δημοαιεύσαμε.

Πως είναι δυνατόν στελέχη των εταιρειών να σας βάζουν στα σχέδια τους με τόσο παραστατικό τρόπο. Θέλουμε εξηγήσεις;;