Mη μου πουλάς εμένα ιδεολογία Αντώνη….

Γράφει η Vicky Zar

Τα ’μαθές Αντώνη….; Η Ελλαδίτσα γέρασε ,σκέβρωσε κι αυτή σαν τη γριούλα που μένει στην απέναντι πολυκατοικία κοιτάει μόνο χαμηλά γιατί δε θέλει να την αγγίξουν τα αδιάκριτα βλέμματα…. Σταμάτησε να περιμένει θαύματα ,παραιτήθηκε γιατί κουράστηκε να προσπαθεί να αγγίξει τη σκιά της .Αρρώστησε ακούγοντας να τις τάζουν όνειρα κι έμεινε γυμνή γιατί τα ακριβά ρούχα που της πήρανε ήταν σκισμένα, πνίγηκε στο <<θα>> και στο <<μπορεί>>…. Είναι αργά για να της πουλήσεις σωτηρία….

Ξέρω πως θέλεις να τη βοηθήσεις να διασχίσει το δρόμο αλλά δε θέλει ,τον πέρασε πολλές φορές και το απέναντι την τρομάζει… Κλείστηκε σπίτι της και το μόνο που μπορεί πλέον είναι να κοιτάζει από το παράθυρο οχυρωμένη στη μιζέρια που διάλεξε. Απλός θεατής και σκληρός κριτής σε όλους αυτούς που έβλεπε όλα τα χρόνια να παίζουν σκάκι στην πλάτη της… Κι όταν της είπαν ότι πτώχευσε ενώ το αγνοούσε τους κοιτούσε με απορία ζητώντας δανεικό τσιγάρο… Άργησες να έρθεις παρακολουθεί τη ζωή της σε reality ,περιμένει να της σβήσουν τα χρέη και να βρει το άλλο μισό για το γιο της που τον απέρριψε ο Θεοφάνους για τραγουδιστή… Μην επιμένεις Αντώνη , τώρα πια αυτή ..........
λάτρεψε το στρουθοκαμηλισμό που τόσο πολύ κοπιάσατε να της διδάξετε ….

Τι μου έγραψες …;Εσύ θα μπορούσες να την αγαπήσεις, να την απεγκλωβίσεις από το αδιέξοδο….; Μη με κάνεις να γελάω ήρθες κι εσύ να συνεχίσεις το σκάκι ,να πειραματιστείς σε αμφιβόλου ποιότητας θεραπείες και μετά να μετανοήσεις για τις προσδοκίες που δεν μπόρεσες να αναστήσεις ….Πες ότι της ότι θες , δημιούργησε εχθρούς και συμμαχίες ,βοήθησε την μόνο κάνε μου μια χάρη ….ΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΕΜΕΝΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΩΝΗ……!!!

Vicky Zar