Ο Δήμος Κηφισιάς δεν είναι Τιτανικός

Δημοσιεύσαμε χθες στο καφενείο επιστολή του Δημοτικού συμβούλου του Δήμου Κηφισιάς Πάνου Μπόζου με τίτλο "Σύνδρομο Τιτανικού στην Κηφισιά". Πήραμε σήμερα την απάντηση του Δημάρχου και την ανεβάζουμε

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΑΝΟΥ ΜΠΟΖΟΥ

Διαβάσαμε με μεγάλη έκπληξη την επιστολή του επικεφαλής της παράταξης
« Όμορφη Κηφισιά », Δημοτικού Συμβούλου Κηφισιάς και μαθηματικού Πάνου Μπόζου στον ιστότοπο σας και θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι ο Δήμος Κηφισιάς δεν είναι ένα καράβι όπως ο ίδιος αναφέρει που βουλιάζει και δεν συμπεριφερόμαστε όπως οι ταξιδιώτες του Τιτανικού. Το πλοίο έχει φουλάρει τις μηχανές του και ταξιδεύει με έναν καπετάνιο που δεν φοβάται τους δύσκολους καιρούς και τις φουρτούνες .
Θα συνιστούσαμε λοιπόν στον κύριο Μπόζο να είναι πιο προσεχτικός και να διαβάσει τα οικονομικά στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους οι δημοτικοί σύμβουλοι και δημοσιεύθηκαν και στον Τύπο για την κατάσταση του Δήμου. Από τις οικονομικές καταστάσεις του ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσης οικονομικού έτους 2008 προέκυψαν θετικά αποτελέσματα. Αυξήθηκε η περιουσιακή κατάσταση και μειώθηκαν οι δανειακές υποχρεώσεις του Δήμου. Η Κερδοφορία ( πλεόνασμα ) στα αποτελέσματα χρήσης ύψους 1.251.383,96 ευρώ, όπου αθροιστικά με τα πλεονάσματα των προηγούμενων χρήσεων ,ανέρχεται στο ύψος των 4.214.571,41 ευρώ.
Αναρωτιέται και ..........
προβληματίζεται ο κ. Μπόζος και ερωτά τον γ.γ της Περιφέρειας αν θα εγκρίνει τις προσλήψεις σύμβασης έργου που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο. Ξεχνάει φαίνεται ο κ Μπόζος που τώρα φωνάζει και διαμαρτύρεται ότι ακριβώς τις ίδιες προσλήψεις είχε ο ίδιος εγκρίνει και υπογράψει την προηγούμενη χρονιά, στις 30 Ιανουαρίου 2008 αριθμός απόφασης 16/2008, τις ίδιες ειδικότητες με το ίδιο χρηματικό ποσό. Αν οι προσλήψεις αυτές έκρυβαν κάποια σκοπιμότητα γιατί ο κ. Μπόζος δεν βγήκε τότε να το βροντοφωνάξει και να στείλει επιστολές δεξιά και αριστερά, όπως ο ίδιος συνηθίζει να κάνει το τελευταίο διάστημα, αλλά τις υπέγραψε!!! Τι προσπαθεί να αποδείξει ο κ. Μπόζος, όταν ο ίδιος πολύ καλά γνωρίζει ότι οι προσλήψεις στον δήμο τεχνικών συμβούλων για την διενέργεια μελετών κοστίζουν λιγότερο, από την ανάθεση τους σε ιδιωτικές εταιρείες.
Οχτώ χρόνια στο τιμόνι του Δήμου Κηφισιάς, ο Δήμαρχος Νίκος Γ. Χιωτάκης και οι συνεργάτες του έχουν επιδείξει μόνο έργο. Εργάζονται καθημερινά με πάθος και αγάπη για την αναβάθμιση της Κηφισιάς, για να δημιουργήσουν για τα παιδιά μας, μια πόλη πιο άνετη, πιο λειτουργική και πιο όμορφη. Γίνονται έργα που δημιουργούν μια νοικοκυρεμένη, όμορφη, σύγχρονη, φιλική πόλη με ευρωπαϊκό πρόσωπο, διατηρώντας ταυτόχρονα τον χαρακτήρα της. Εργάζονται με όλες τους τις δυνάμεις, με όραμα, με σχέδιο, με πρόγραμμα και διαφάνεια στην διαχείριση, για να κάνουν την Κηφισιά μας καλύτερη.


Γραφείο Τύπου Δήμου Κηφισιάς