Το made of USA έγκλημα κατά της ανθρωπότητας!

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Ανατριχίλα προκαλούν οι αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για τις φονικές συνέπειες κατά της ανθρώπινης ζωής εξ αιτίας του εμβολιασμού ανυποψίαστων φορέων της από το μυθριδατικό παρασκεύασμα τού τέως αντιπροέδρου των ΗΠΑ Ντικ Τσέϊνι. Πρόκειται για τον σφαγέα των Ιρακινών αντιπρόεδρο των κυβερνήσεων Μπους και όχι μόνο: Αλλά και πρόεδρο της Αμερικανικής φαρμακευτικής εταιρίας της οποίας Αυστριακή θυγατρική της παρασκεύασε το εμβόλιο άμα τη εμφανίσει της γρίπης των χοίρων. Ο εν λόγω «κύριος» είναι γνωστός «φορέας» της ιογενούς άποψης Robert Mc Namara (πρώην προέδρου της Παγκόσμιας Τράπεζας, υφυπουργού των ΗΠΑ) και νυν –αν η μνήμη μου δεν με απατά- μέλους του προγράμματος για την διευρυμένη ανοσοποίηση σύμφωνα με την οποία: Ότι αφού αποδείχθηκε αναποτελεσματική η μείωση των γεννήσεων θα πρέπει να ληφθούν δρακόντεια μέτρα για την δημογραφική «καταστολή» δια μέσου του προαναφερθέντος προγράμματος. (διευρυμένη ανοσοποίηση: Πρόκειται ουσιαστικά για την νέα ορολογία της γνωστής σε όλους μας Τελικής Λύσης των Ναζί. Για μπάνιο στοίβαζαν τους Εβραίους στους θαλάμους αερίων!)

Τα στοιχεία του εγκλήματος.


http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2001/03/07/vaccine-ingredients.aspx1)

1) ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ
(δύο παραλλαγές) - συνδέονται άμεσα με την νόσο Αλτσχάιμερ
2) ΘΕΙΚΗ ΑΜΜΩΝΙΑ- ανόργανο λίπασμα. Γνωστό ότι προκαλεί βλάβη στα νεφρά και το ήπαρ, και γαστρεντερικές δυσλειτουργίες
3) ΑΜΦΟΤΕΡΙΝΗ Β - "αντιμυκητιασικό απολυμαντικό", προκαλεί ........
βλάβες στο ουροποιητικό, τα έντερα και τις καρδιακές λειτουργίες
4) ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΖΩΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ (πολλαπλά) - τα δομικά στοιχεία της νόσου των τρελών αγελάδων
5) ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗ - "συντηρητικό & απολυμαντικό", είναι γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο, χρόνια βρογχίτιδα, ερεθισμό των ματιών, όταν εκτίθενται στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού
6) MSG - γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο στον άνθρωπο
7) ΦΑΙΝΟΛΕΣ - ιδιαίτερα τοξικό απολυμαντικό βαφής, προκαλεί βλάβες στο ήπαρ, τους νεφρούς, την καρδιά και το αναπνευστικό
8) ΦΑΙΝΟΑΙΝΟΞΥΑΙΘΑΝΟΛΗ "αντιψυκτικό"- αποδεδειγμένα έχουν ακραίες νευροτοξικές παρενέργειες
9) THYMEROSAL (Υδράργυρος) - Τοξικότατο, με βάσιμες ενδείξεις ότι προκαλεί Αυτισμό στα παιδιά και πολλές σχετικές διαταραχές συμπεριφοράς που σχετίζονται με αυτό.
Ο Αυτισμός παρατηρείται σήμερα με συχνότητα 1 στα 67., ενώ στην πριν τα εμβόλια περίοδο ήταν 1 στα 20.000..

(Για την αντικειμενική απεικόνιση της πραγματικότητας θα επισημάνω εμφαντικά πως κανένα φάρμακο δεν είναι αθώο και πως κάποια από τα προανεφερθέντα στοιχεία ενυπάρχουν και σε άλλες χημικές κατασκευές.. Η ομοιοπαθητική το γνωρίζει καλά)

Το πολιτικό θέμα

Τίθεται έτσι μέγα πολιτικό θέμα που αφορά την άκριτη αποδοχή αλλά και την επιβολή του στους πληθυσμούς οι οποίοι ωστόσο συλλογικά και ως λαοί: Καλά πληροφορημένοι από το διαδίκτυο υποχρεώνουν τις κυβερνήσεις τους να υπαναχωρήσουν της με το αζημίωτο εμμονής τους στο μεθοδευμένο πρόγραμμα εμβολιασμού των ανυπεράσπιστων κοινωνιών. Ήδη στην Ιαπωνία διακόπηκε το πρόγραμμα εμβολιασμού μετά από τέσσερις θανάτους υγιέστατων ανθρώπων την ενοχή για τους οποίους οι Ιάπωνες αποδίδουν στην ανέλεγκτη υιοθέτησή του από τις αρχές. Για να ακολουθήσει η Πολωνία το υπουργείο υγείας της οποίας βαρύνεται με την αποτρόπαια καταγγελία του θανάτου πέντε αστέγων εξ αιτίας του εμβολίου. Ήδη έχουν συλληφθεί επτά γιατροί και περισσότεροι των δέκα νοσηλευτές. Στην Γαλλία κορυφαίος καθηγητής της βιοπαθολογίας έθεσε προ των ευθυνών του τον Σαρκοζί ενώ στην Γερμανία το εμβόλιο διαιρέθηκε δια δύο όπου το ένα χορηγήθηκε με επικοινωνιακά πανηγύρια στις αρχές και το δεύτερο προορίζεται για τον λούμπεν Γερμανό. Αυτό που αποκρύφτηκε είναι πως από το πρώτο είχε αποδομηθεί όλων των επικίνδυνων στοιχείων του. Στους δρόμους βγήκαν και οι Άγγλοι για να διαδηλώσουν πικετοφορούντες την κάθετη άρνησή τους στον εμβολιασμό. Στην Ελλάδα τέλος… Όχι εδώ δεν έχουμε ούτε τέλος μήτε αρχή. Επειδή αν είχαμε δεν θα έβγαινε το γραφικό ταγεράτο δίδυμο του υπουργείου υγείας κόντρα σε όλους και σε όλα για να εμβολιαστεί υπό τους προβολείς μιας λαμπρής τηλεοπτικής τελετής. Για να προκληθούν γέλια ξεκαρδιστικά σ όλη την ιατρική κοινότητα η οποία ας σημειωθεί ότι σε ποσοστό πλέον του 70% αρνείται να υποστεί την δοκιμασία αυτή.. Έλεος!!!

Το οικονομικό θέμα

Επί προεδρίας του Ρόναλντ Ρέιγκαν το 1980 ψηφίστηκαν ληστρικοί νόμοι (βρίσκονται ακόμη εν ισχύ παρά τις έντονες διαφωνίες Ομπάμα) σύμφωνα με τους οποίους επιτρέπεται στις Φαρμακοβιομηχανίες να πατεντάρουν τα αποτελέσματα ερευνών που όμως έχουν χρηματοδοτηθεί από το δημόσιο και συγκεκριμένα από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) και εκτελούνται στα δημόσια πανεπιστήμια. Δηλαδή. Οι γύπες σφετερίζονται τα οικονομικά οφέλη ενώ ταυτοχρόνως απολαμβάνουν και σημαντικών φοροαπαλλαγών. Σε αντάλλαγμα, οι φαρμακοβιομηχανίες χρηματοδοτούν τους πολιτικούς. Είναι το πλέον ισχυρό λόμπυ της Αμερικής, το οποίο το 2002 απασχολούσε στην Ουάσιγκτον 675 εκπρόσωπους ειδικών συμφερόντων (συμπεριλαμβανομένων 26 πρώην μελών του Κογκρέσου), με κόστος πάνω από $ 91 εκατομμύρια. Το αποτέλεσμα ήταν κατακόρυφη αύξηση των εταιρικών κερδών. Dr. Marcia Angell, largest political lobby in Congress. Ένας επιπλέον λόγος που με βρίσκει κουμπωμένο απέναντι στην καθολική προτροπή εμβολιασμού των λαών από τις καπιταλιστικές αρχές. Απλώς γιατί σε καμιά περίπτωση δεν θα άφηναν ανεκμετάλλευτη τέτοια πηγή πλουτισμού..

Και οι προεκτάσεις..

Πέραν αυτών υπάρχουν sites http://www.theflucase.com/7. ανεξέλεγκτων καταγγελιών σύμφωνα με τις οποίες: Δια μέσου των εμβολίων και υπό το άλλοθι της τρομοκρατίας μεταγγίζονται στον ανθρώπινο οργανισμό συνδεδεμένα με τεράστιες data base νανοτσίπ, ικανά να καταγράφουν όλες τις δραστηριότητες εκείνων στους οποίους εν τη αγνοία τους έχουν εμφυτευτεί. Μετ’ επιτάσεως μάλιστα αναφέρεται πως στην Νορβηγία καθυστερούνται οι εμβολιασμοί προκειμένου οι αρχές να προμηθευτούν τις συμβατικές σύριγγες. Και αν δεν πρόκειται για μυθεύματα επιστημονικής φαντασίας τότε η πραγματικότητα τα υπερβαίνει για να χαρακτηριστεί με μια λέξη μόνον. Έρεβος!!!!!

Ευγένιος Ανδρικόπουλος

eandrik@otenet.gr