Ξέφραγο αμπέλι η ΑΕΚ


Κάποιοι που βρίσκονται... εντός, εκτός και επί τα αυτά στην ΑΕΚ έχουν βαλθεί να «τινάξουν στον αέρα» τη συμφωνία του Νίκου Νοτιά με τον Χαράλαμπο Κοζώνη. Δεν μπορεί να δοθεί διαφορετική εξήγηση στο γεγονός ότι διέρρευσε χθες σε αθλητική εφημερίδα το έγγραφο του προσυμφώνου, σχεδόν, πριν φθάσει στα χέρια του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία!...

Τα κατάφεραν, λοιπόν, στην ΑΕΚ και εξόργισαν και τον Χαράλαμπο Κοζώνη! Χθες το απόγευμα ο εκπρόσωπός του στην Αθήνα διάβασε στον Novasport FM μια δήλωση-καταπέλτη του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, η οποία έχει ως σκοπό να βάλει στη θέση τους όλους όσοι... παρακαλάνε να χαλάσει αυτό το deal!!

«Από την πρώτη στιγμή που εξέφρασα την επιθυμία μου για την αγορά της ΑΕΚ παρακολουθώ έναν πόλεμο και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν άνθρωποι μέσω τρίτων που προσπαθούν να με αποτρέψουν από αυτό το εγχείρημα. Η ΑΕΚ έχει σοβαρότερα προβλήματα, τα γνωρίζω, αλλά δεν γνωρίζω τι εξυπηρετούν όσοι θέλουν μια ΑΕΚ με προβλήματα και με εφήμερες χαρές», τόνισε ο ..........
Χ. Κοζώνης και συνέχισε λέγοντας: «Αυτή είναι η επιθυμία τους, αλλά δεν έχουν το θάρρος να προτείνουν καμία λύση και προσφεύγουν σε πισώπλατες μαχαιριές. Εδώ και δύο μέρες το προσύμφωνο το οποίο έχουμε καταρτίσει περιφέρεται και δημοσιεύεται σε δόσεις, σήμερα δημοσιεύθηκε και ολόκληρο κι ένα απόρρητο έγγραφο κινδυνεύει να γίνει ανυπόληπτο. Πρόκειται για μια θλιβερή και απαράδεκτη κατάσταση και ελπίζω να μη συνεχιστεί. Θα προσπαθήσω να μην πάει η ΑΕΚ στο Πρωτοδικείο κι αν τα καταφέρω θα την κάνω και πάλι πρώτη»!!

Δήλωση για τη διαρροή του προσυμφώνου έκανε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Θανόπουλος... «Ο λόγος που γίνονται όλα αυτά είναι για να μη βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο, εξυπηρετώντας παράλληλα προσωπικά τους συμφέροντα. Σίγουρα όχι από αγάπη προς την ομάδα... Ντρέπομαι που έχουμε φθάσει σε αυτό το σημείο», δήλωσε ο πρόεδρος.

Εθνοσπορ