Αυτό το έγκλημα θα μείνει ατιμώρητο;




Ένας εισαγγελέας Εδώ και Τώρα... να φτάσει στους υπεύθυνους της οικολογικής καταστροφής

Οι ενεργοί πολίτες του Βαρνάβα έκρουσαν το κώδωνα κινδύνου σε μια αναμενόμενη καταστροφή που ερχόταν...
Συγκεκριμένα ο χρήστης mapost στις 21-3-2009, σημείωνε ότι:
"Εκεί που η πολιτική δεν μπορεί να δώσει λύσεις ή καταστρέφει το περιβάλλον ένα νέο κίνημα γεννιέται. Το κίνημα των ενεργών πολιτών".

Σχολιασμός video: Σάββατο κατά της 9.00 το πρωί πήγαινα βόλτα στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής στον Βαρνάβα Αττικής. Έβρεξε το βράδυ και το χώμα ήταν νωπό. Στην απέναντι πλευρά της Ευρίπου είδα ξαφνικά όγκους φωτιάς και καπνού μέσα στο δάσος. Μου φάνηκε παράξενο πως είναι δυνατό μετά τη βροχή να καίγεται το δάσος. Έκανα αυτό που θακανε κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης. Τηλεφώνησα (στην Κοινότητα Σάββατο - καμιά απάντηση κλειστά - πήρα τον πρόεδρο της Κοινότητας στο κινητό- καμιά απάντηση) στη Αστυνομία Καπανδριτίου και στην Πυροσβεστική. Η ανταπόκριση ήτα σχεδόν άμεση, σε 15 λεπτά δύο οχήματα της πυροσβεστικής και η αστυνομία, πήγαν στον τόπο της πυρκαγιάς. Δεν ξέρω τι έγινε μετά.
Φαίνεται πως κάηκε σχετικά μεγάλη έκταση αν κρίνω από το μέγεθος της φωτιάς που φαινόταν ότι έκαιγε τα πανέμορφα πεύκα δάσους της περιοχής."

Αυτή η ένδειξη έχει σχέση ως ενδεχόμενη πρόθεση με τη σημερινή καταστροφή;

Οι μέρες του 2007 με το "στρατηγό άνεμο" και τις "ασύμμετρες βλακείες" του Πολύδωρα, εξαπάτησαν το εκλογικό σώμα (σήμερα είναι ξεκάθαρο), και η δεξιά επανεκλέχθηκε για δεύτερη συνεχή τετραετία.

Το παραπάνω video, μετά από βροχή τον Μάρτιο είναι ασύνδετο ή εμπεριέχει σκοπιμότητα και προγραμματισμένο σχέδιο;

Η Φωτιά, που ευτυχώς τέθηκε υπό έλεγχο πριν από λίγο (10:30), στις ανεμογεννήτριες στη περιοχή Λαυρίου - Κερατέας, είναι και αυτή τυχαία;

Η σημερινή αδράνεια του κρατικού μηχανισμού και η διασπορά του μετώπου από Βαρνάβα σε Καλέτζι και Μαραθώνα είναι τυχαία; ή οφείλεται σε ανικανότητα;

Εάν καεί και το υπόλοιπο της Πεντέλης; τότε τι είναι τυχαίο; τι πρόθεση και τι προγραμματισμένο σχέδιο; ... σίγουρα ανικανότητα ΔΕΝ είναι!!!

Οι κάτοικοι που φωνάζουν και καταγγέλλουν είναι όλοι αντιπολιτευόμενοι στη κυβέρνηση Καραμανλή; Λίγο σοβαρότητα και εφαρμογή της νομιμότητας. Φτάνει πια.

Νάσος Ζαγγογιάννης