“Ελευθερώνουν” τα πεζοδρόμια Αυγουστιάτικα που λείπουν οι πάντες!!!

Γράφει ο ΟΤΑκουστής

Επιχείρηση «καθαρά πεζοδρόμια» στο κέντρο της Αθήνας, με την απομάκρυνση τραπεζοκαθισμάτων σε Γκάζι και Κολωνάκι, πραγματοποίησαν συνεργεία του Δήμου Αθηναίων.

Στόχος η απελευθέρωση κοινόχρηστων χώρων και η απρόσκοπτη πρόσβαση των πολιτών σε δρόμους, πεζοδρόμια και πλατείες της πόλης.

Άστραψε και βρόντηξε ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης βγαίνοντας μία βόλτα στο πολυσύχναστο Κολωνάκι αλλά και στό Γκάζι, από την ασυδοσία των καταστηματαρχών που με τραπεζοκαθίσματα, είχαν κλείσει τα πεζοδρόμια και έδωσε εντολή στίς υπηρεσίες του, να προχώρησουν στην απομάκρυνση τους.

Με επικεφαλής τους αντιδημάρχους Νίκο Βαφειάδη και Ανδρέα Παπαδάκη, οι επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν -για τέταρτη φορά- στην οδό Βουτάδων στο Γκάζι, όπου τραπεζοκαθίσματα καταλάμβαναν παράνομα τον δρόμο, και -για δεύτερη φορά- στον πεζόδρομο της οδού Χάρητος, όπου, σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, απαγορεύεται η τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Νίκος Βαφειάδης τόνισε ότι «ο Δήμος Αθηναίων θα συνεχίζει τις επιχειρήσεις όλο το καλοκαίρι και ότι οι επιχειρηματίες οφείλουν να συμμορφωθούν».

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής της Αθήνας καλή η προσπάθεια και την επικροτούμε, αλλά θα έτσουζε περισσότερο τους παραβάτες καταστηματάρχες, αν η απομάκρυνση γινόταν και σε μήνες αιχμής και όχι μόνον Αυγουστιάτικα που έχουν φύγει οι πάντες!!!