Εκτός ελέγχου η διοίκηση Ψωμιάδη μετά το παραλήρημα του αντινομάρχη

καφετζής2
Ο Δ. Ψωμιάδης επέμεινε στην προκλητική στάση απέναντι στον Μ. Τρεμόπουλο

«Φούσκα» που έσκασε ήταν η διοίκηση Ψωμιάδη, λέει σύσσωμη η αντιπολίτευση στη νομαρχία Θεσσαλονίκης, η οποία, με αφορμή το τελευταίο κρούσμα απειλών του αντινομάρχη Δ. Ψωμιάδη κατά της σωματικής ακεραιότητας του νομαρχιακού συμβούλου και ευρωβουλευτή Μ. Τρεμόπουλου, συσπειρώθηκε και εξαπέλυσε πυρ ομαδόν κατά του νομάρχη και του αδελφού του.

«Εχασε τον έλεγχο και προβαίνει σε σπασμωδικές κινήσεις μπροστά σε αυτό που έρχεται», είπαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι των παρατάξεων του ΠΑΣΟΚ, του Συνασπισμού και των Οικολόγων Πράσινων στη νομαρχία, αλλά και ο πρώην αντινομάρχης, άλλοτε «δεξί χέρι» του νομάρχη, Γ. Μπίκος.
Ο τελευταίος εξέφρασε τη θλίψη και την πίκρα του γιατί διεκδίκησε την ψήφο των Θεσσαλονικέων μαζί με ανθρώπους που με τη συμπεριφορά τους τραυματίζουν τους δημοκρατικούς θεσμούς.
Ο εκπρόσωπος της παράταξης του ΠΑΣΟΚ Π. Κουκουλεκίδης υποστήριξε πως η αήθης επίθεση δεν ήταν τυχαία, αλλά τέτοιου είδους ενέργειες θα ενταθούν όσο θα πλησιάζουν οι εκλογές, ενώ ο επικεφαλής του συνδυασμού του ΣΥΝ Στ. Πλωμαρίτης μίλησε για εκτροπή από το πλαίσιο λειτουργίας του νομαρχιακού συμβουλίου, για την οποία υπόλογοι και συνένοχοι είναι όλα τα μέλη της παράταξης Ψωμιάδη......
Από την πλευρά του ο Μ. Τρεμόπουλος αποκάλυψε πως έχει δεχτεί και στο παρελθόν απειλητικά τηλεφωνήματα και e-mails, αλλά και μηνύματα με σημασία, όπως ένας σταυρός σχηματισμένος με ζάχαρη στη σέλα του δικύκλου του ή λασκαρισμένες βίδες στο μπροστινό λάστιχο.
Ο αντινομάρχης Δ. Ψωμιάδης, που την περασμένη Πέμπτη είχε πει απευθυνόμενος στον Μ. Τρεμόπουλο «είσαι τυχερός που δεν σε έχω τρακάρει πουθενά φιλαράκο», χθες όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη, όπως του ζήτησε σύσσωμη η αντιπολίτευση, αλλά επέμεινε στην ίδια προκλητική στάση.
«Δεν ασχολούμαι με τον κ. ευρωβουλευτή, ούτε με τους φίλους του», είπε, και χρησιμοποιώντας ορολογία υποκόσμου συνέχισε στο ίδιο ύφος: «Σε περίπτωση που αυτοπυροβοληθεί ή αυτοχτυπηθεί, ή βάλει να τον χτυπήσουν, εγώ δεν έχω καμία σχέση».
«Δεν τον απείλησα, δεν τον απειλώ, δεν θέλω να τον σκοτώσω», υποστήριξε, ενώ όταν ρωτήθηκε αν διαψεύδει αυτό που έχει καταγραφεί στα πρακτικά, είπε: «Να ήταν καμία γυναίκα, να τη στρίμωχνα, όχι αυτόν».