Βροντούν γαλάζιες καμπάνες για αλλαγές...

«Εάν δεν το κάνουμε μέχρι τις 6 Σεπτέμβρη, θα έχουμε υπογράψει τη θανατική μας καταδίκη»,τόνισε ο Γερ. Γιακουμάτος
Την ώρα που η κυβέρνηση δείχνει να έχει επηρεαστεί πλήρως από τη θερινή ραστώνη, καθώς ελάχιστοι είναι οι υπουργοί που βρίσκονται τις Παρασκευές στα γραφεία τους και το νομοθετικό έργο εξαντλείται στη ρύθμιση για τις... δημοσκοπήσεις, βουλευτές της ΝΔ εξακολουθούν με έντονο τρόπο να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στον πρωθυπουργό.
Χθες, ήταν η σειρά του κ. Γερ. Γιακουμάτου να ζητήσει ευθέως από τον κ. Καραμανλή να προχωρήσει σε αλλαγές στην κυβέρνησή του πριν από τη ΔΕΘ.
Οι Γ. Γιακουμάτος και Π. Ψωμιάδης προστέθηκαν στα στελέχη της ΝΔ που ζητούν αλλαγές
Ο πρώην υφυπουργός παραδέχθηκε ότι η πορεία της κυβέρνησης μετά τις ευρωεκλογές δεν είναι αυτή που θα έπρεπε και επεσήμανε ότι ο κόσμος της ΝΔ έχει πληγωθεί από συγκεκριμένες συμπεριφορές στελεχών του κόμματος.
Ανασχηματισμό και ειδικότερα την απομάκρυνση του κ. Β. Αντώναρου, ζήτησε χθες (ραδιοφωνικός σταθμός Flash) και ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Π. Ψωμιάδης.
«Πρέπει να αλλάξουμε επικοινωνιακή πολιτική. Δεν πουλάει το προϊόν που παράγει σήμερα το επικοινωνιακό επιτελείο. Το χω πει δημόσια, γράφτηκε, να ανεβάσουμε το ηθικό των βουλευτών, των πολιτευτών, της κομματικής οργάνωσης. Πώς θα γίνει; Ολοι πεσμένοι είναι ηθικά. Ποιος θα τους ανεβάσει; Ο κ. Αντώναρος δεν μπορεί», τόνισε....
Τις απόψεις αυτές τις συμμερίζεται ένας σημαντικός αριθμός βουλευτών της ΝΔ που πιέζει -είτε με δημόσιες παρεμβάσεις είτε με γραπτές εισηγήσεις- τον πρωθυπουργό να προχωρήσει τώρα σε αλλαγές τόσο σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα όσο και το περιεχόμενο της πολιτικής του ατζέντας.
Πρώτος έθεσε με ευθύτητα τα θέματα αυτά ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος της ΝΔ κ. Ι. Κεφαλογιάννης και ακολούθησαν οι βουλευτές κ. Μ. Βαρβιτσιώτης, Κυρ. Μητσοτάκης, Θ. Καράογλου, Μ. Χαρακόπουλος, Γρ. Αποστολάκος, Κατ. Παπακώστα κ.ά. Υπέρ των αλλαγών στην κυβέρνηση αλλά και στο κόμμα έχουν ταχθεί επίσης οι υπουργοί κ. Μπακογιάννη, Μεϊμαράκης, Αβραμόπουλος και Σπηλιωτόπουλος.