REAL ESTATE - ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Όσοι παρακολούθησαν τον Νικήτα Κακλαμάνη σήμερα πρωί στο Mega θα πρέπει να κατάλαβαν πολλά και να επιβεβαιώθηκαν σε πολλά που έχουν ακούσει υπό τύπο φήμης, που δεν είναι όμως βγαλμένη από το ράδιο αρβύλα.

Αποκαλυπτικός, αληθινός αλλά και πριζαρισμένος από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ακούστηκε να λέει για τα real estate παιχνίδια που παίζονται με το κέντρο της Αθήνας με δύο πολιτικές ομάδες που επιδιώκουν την απαξίωση του κέντρου, ώστε τα ακίνητα να πουληθούν όσο-όσο και μετά να τα ξαναπουλήσουν σε υψηλότατες τιμές, γιατί το κέντρο της Αθήνας σε ελάχιστα χρόνια θα αποκτήσει μεγάλη αξία λόγω των επενδύσεων σε ακίνητα που πρόκειται να γίνουν.
Πάντα κατά τον δήμαρχο της Αθήνας, μετά τις Ευρωεκλογές έχει βγει η μία και φωνάζει να διωχτούν οι μετανάστες από το αθηναίκό κέντρο, ενώ η δεύτερη δεν συναινεί. Αλλά και οι δύο είναι μέσα στο κόλπο του real estate.
Είναι αποκαλυπτική η δήλωση του δημάρχου Αθηναίων και επειδή την ιστορία την έχουμε ξαναζήσει με το Ψυρρή και το Θησείο καταλαβαίνουμε τί εννοεί και που θα καταλήξει το πράγμα. Ο Νικήτας Κακλαμάνης προσέθεσε επίσης ότι οι λαθρομετανάστες καθώς διώκονται από το κέντρο της Αθήνας, πηγαίνουν και εγκαθίστανται σε άλλες κοντινές περιοχές όπως η Αττική και ο Άγιος Παντελεήμονας.
Αυτή είναι η όλη η αλήθεια για το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος όλων των Αθηναίων, της πρωτεύουσας αλλά και της υπόλοιπης χώρας. Για να μην έχουμε αυταπάτες για το πολιτικό real estate και τα ρετάλια της πολιτικής τί μέλλον επιφυλάσσουν στην πρωτεύουσα της Ελλάδας.