Κόντρα Παναθηναϊκού με Λέτο

Ο παναθηναϊκός μετά από πολλά χρόνια κοίταξε στα μάτια παίκτη που έπαιζε και ενδιέφερε τον Ολυμπικάο και από ότι λένε όλες οι πληροφορίες είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Λέτο.
Ο ίδιος ο Λέτο δήλωσε:
«Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην με αγοράσει, έπρεπε να δω το μέλλον μου. Είμαι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Είχα πει ότι ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό κι αυτό είναι αλήθεια. Το είχα πει πολλές φορές. Γι’ αυτόν τον λόγο συζητούσα στον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην με αγοράσει, έπρεπε να δω το μέλλον μου. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία πριν από δύο εβδομάδες που είχε έρθει ο μάνατζερ μου στην Αθήνα. Αρχικά είχε πει στον μάνατζερ μου ότι θα δώσει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ και όλα ήταν έτοιμα για να φύγει το φαξ στη Λίβερπουλ. Ξαφνικά άλλαξε η απόφαση και από τότε δεν έγινε κάτι. Από τη στιγμή που τελείωσε η υπόθεση με τον Ολυμπιακό, είμαι παίκτης της Λίβερπουλ και όχι του Ολυμπιακού. Πρέπει να δω τι θα κάνω, που θα αγωνιστώ. Ο Παναθηναϊκός είναι επίσης μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και έχει τη δυνατότητα να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Μετά την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη και τη σχεδόν σίγουρη μεταγραφή του Σεμπαστιάν Λέτο, στο Τριφύλλι δεν θα είναι ικανοποιημένοι εάν δεν φέρουν και έναν επιθετικό κλάσης. Με την Εβερτον για τον Λουίς Σαχά συζητάει ο Αντωνίου, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για τον Αφόνσο Αλβες της Μίντλεσμπρο. 8 εκατ. ευρώ δίνουν οι Πράσινοι στη Μαρσέιγ για Σισέ, την ψάχνει και για Σουάζο.