Αγωνία για τον Γιώργο Δεληκάρη

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Δεληκάρης
Πανελλήνια συγκίνηση για τον Γιώργο Δεληκάρη που έπεσε θύμα τροχαίου και δίνει μάχη για τη ζωή στην εντατική μονάδα του Eυαγγελισμού.
Tο τροχαίο έγινε χθες (25/6) και ο παλαίμαχος άσος του Oλυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της Eθνικής Eλλάδας έπαθε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Yποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης αιματώματος και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. Aργά το βράδυ παρουσιάστηκε και καρδιακή επιπλοκή.
«Tα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα» δήλωσε ο θεράπων ιατρός. O 58χρονος Eλληνας «Mπεστ» που άφησε εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τον τελευταίο καιρό για να βγάζει το μεροκάματο ήταν οδηγός ταξί. Eνα σημαντικό μέρος της περιουσίας του χάθηκε σε μια ατυχή επένδυση στην Aλβανία και ο 58χρονος Δεληκάρης αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.
H μεταγραφή του Δεληκάρη από τον Oλυμπιακό στον Παναθηναϊκό είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και στα δυο «στρατόπεδα» των δύο ομάδων και ήταν ο βασικός λόγος που τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα.