ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ
Ταπεινά ζητούμε συγνώμη από την υπουργό των Εξωτερικών για την αδιακρισία μας, που μπορεί σε κείνη να μην της τρέχει μία, αλλά είναι μόνο η ίδια που πρέπει να απαντήσει στους ψηφοφόρους της στην Α’ Αθηνών και όχι εμείς που ούτε ειδικοί επί του θέματος είμαστε ούτε σκοπεύουμε να γίνουμε. Κοντολογής, πολλοί στέλνουν μηνύματα είτε στο blog είτε σε προσωπικό επίπεδο θέτοντας δύο ερωτήματα.


Αναρωτιούνται σε σημείο πώρωσης μήπως τώρα με την κρίση στον τουρισμό αποφάσισε ν’ ανοίξει την τουριστική αγορά προς τα Σκόπια, και προκειμένου να έχουμε τουρίστες, κλείνει τα μάτια της στο ότι το αεροσκάφος του σκοπιανού ομόλογου της θα έχει τα διακριτικά της ψευδεπίγραφης Μακεδονίας , μόνο και μόνο για να μην τον κακοκαρδίσει. Θυμούνται, βλέπετε κ. ΥΠ.ΕΞ., ότι σε αντίστοιχη περίσταση τον Ιούνιο του 2008 ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας δεν δέχτηκε να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα ο πρώην σκοπιανός πρόεδρος Τσερβενκόφσκι που θα χρησιμοποιούσε το ίδιο κρατικό αεροπλάνο. Οι ψηφοφόροι σας και γενικώς οι Έλληνες αντιλαμβάνονται ότι με αυτόν τον τρόπο ρίχνετε νερό στο μύλο των σκοπιανών, σε μια κρίσημη φάση για την πορεία του εθνικού μας θέματος, και οι σκοπιανοί αποκωδικοποιούν με λάθος τρόπο τα μηνύματα σας.
Τους απασχολεί επίσης το πολύ σούρτα φέρτα- σε σημείο ασφυξίας- των Τούρκων στο Αιγαίο και τη γούτσι-γούτσι αγκαλίτσες και φιλάκια πολιτική που ακολουθεί το ΥΠ.ΕΞ. απέναντι στους αγαρηνούς γείτονες μας. Όλο αυτό το νταβαντούρι είναι κανένας κρυφός αραβώνας με τους Τούρκους και προίκα τους το μοίρασμα του Αιγαίου;.

Οι άνθρωποι ζητάνε μια εξήγα από την κ. ΥΠ.ΕΞ. για να ξέρουν τί είδους δώρο να της κάνουν στις εκλογές γι’ αυτήν την παντρειά. Πάνω απ’ όλα η κοινωνική αγωγή και όπως λέει η παροιμία: «Όλα είναι του μυαλού και η παντρειά της τύχης» και η τύχη αυτή κρίνεται στις εκλογές.