"Μπλόκο" Berlusconi σε 700 ροζ φωτογραφίες

Εξι ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές, η Ιταλία εξακολουθεί να ασχολείται με το Silvio Berlusconi και τη σχέση του με το 18χρονο μοντέλο Noemi Leticia.

O Ιταλός πρωθυπουργός έχει ριχτεί για τα καλά στη μάχη των εντυπώσεων, ούτως ώστε να κερδίσει την προτίμηση των Ιταλών ψηφοφόρων, υποσχόμενος ακόμη και κρουαζιέρες στη Μεσόγειο για τους σεισμοπαθείς της Aquila. Οργανώνουμε διακοπές στην Αδριατική για ολόκληρες οικογένειες και νέους, ανακοίνωσε ο Berlusconi στην τελευταία επίσκεψή του στους σεισμοπαθείς.

Την ίδια στιγμή, ο Καβαλιέρε εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι η σχέση του με το μοντέλο δεν είναι τίποτε άλλο παρά φιλική. Ωστόσο, χθες οι δικηγόροι του μπλόκαραν δικαστικά τη δημοσίευση 700 φωτογραφιών που είχαν τραβήξει παπαράτσι από ξέφρενα πάρτι του στη βίλα Τσερτόζα τα τελευταία δύο χρόνια, με το αιτιολογικό ότι ο Berlusconi θέλει να προστατέψει την προσωπική του ζωή.

Ο Berlusconi προσπάθησε αρχικά να εξαγοράσει τις επίμαχες φωτογραφίες, στις ......

οποίες διακρίνονται γυμνόστηθα μοντέλα να κάνουν μπάνιο στη βίλα του, μέσω του περιοδικού Panorama , το οποίο ανήκει στον ίδιο επιχειρηματικό όμιλο έναντι 1.5 εκατομμυρίου ευρώ, αλλά δεν τα κατάφερε. Ετσι κινήθηκε μέσω άλλης οδού: την οποία ξέρει να...περπατά πάρα πολύ καλά.

Τί φοβάται τότε ο Berlusconi και εμποδίζει τη δημοσίευση των φωτογραφιών; Ρωτά η εφημερίδα La Republica. Τίποτα, απαντούν οι πολιτικοί αναλυτές. Εκτός από το ότι θα εμφανιστεί δίπλα σε τουλάχιστον 50 καλλονές σε τρυφερά ενσταντανέ, τίποτε άλλο...Αλλωστε, ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο φυσικό του περιβάλλον...
cosmos