ΑΠΟΦΑΣΗ-ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Γράφει ο Pasok poisonus

Αγαπητέ Καφετζή

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΑΘΩΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ-ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ; ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ; ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ.
1. Τα πράγματα είναι απλά: αν ο κ. Καραμανλής ήθελε να διερευνηθούν τα σκάνδαλα του και δεν φοβόταν, η ολομέλεια της Βουλής θα διέκοπτε τις εργασίες της λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές και θα τις συνέχιζε αμέσως μετά.
Όπως έκαναν στις ευρωεκλογές του 2004. Σε αυτή την περίπτωση, και μέχρι το τέλος Ιουνίου (αν και θα μπορούσε να υπάρξει παράταση της Συνόδου της Βουλής μέχρι και τοΣεπτέμβριο) θα υπήρχε η δυνατότητα να έρθουν προς συζήτηση και εξέταση στη Βουλή όλοι οι φάκελοι σκανδάλων που ήταν προ των θυρών της.
2. Αντί για αυτό, αποφάσισε ο ίδιος ο σημερινός πρωθυπουργός να κλείσει τη Βουλή, να τερματιστεί η Β' Σύνοδος, και να παραγραφούν όλα τα σκάνδαλα της περιόδου 2004-2007, νύχτα. Παρασκευή βράδυ, 10 μ.μ. Αν και είχε ανακοινωθεί από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Βουλής η ατζέντα συνεδριάσεων αυτής της εβδομάδας...
- Ποτέ άλλοτε δεν έχει αποφασιστεί το κλείσιμο εργασιών Συνόδου Βουλής 50 μέρες πριν την κανονική λήξη τους (μπορεί να ζητηθεί παράταση) που είναι το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου.
- Ποτέ άλλοτε δεν έχει κλείσει η Βουλή για τις ευρωεκλογές ένα ολόκληρο μήνα πριν - εκτός από τις ευρωεκλογές του...1984, που ήταν οι ......... πρώτες και του 1989 όταν είχαμε ταυτόχρονα εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές. Το 1994 η Βουλή έκλεισε 19 ημέρες πριν τις ευρωεκλογές, το 1999 έκλεισε 16 μέρες πριν τις ευρωεκλογές και το 2004 μόλις 10 μέρες πριν τις ευρωεκλογές.
- Ποτέ άλλοτε δεν έγιναν όσα έγιναν της Παρασκευή, χωρίς να ενημερωθούν οι βουλευτές!
- Και ποτέ άλλοτε δεν υπήρχαν τόσες πολλές εκκρεμείς υποθέσεις σκανδάλων προς διερεύνηση, οι οποίες θα παραγράφονταν αν τερματιζόταν η Σύνοδος της Βουλής.
3. Η απόφαση του κ. Καραμανλή είναι μια απόφαση-ντροπή.
- Οι δικαιολογίες που ψελλίζει δεν πείθουν ούτε τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του. Προκαλεί την οργή των πολιτών, το θράσος του κ. Καραμανλή να τους κοροϊδεύει κατάμουτρα.
- Αποφάσισε, με το έτσι θέλω να αθωώσει όλους και για όλα. Με μια πρωτοφανή κίνηση παρέγραψε όλα τα σκάνδαλα της διακυβέρνησης του. Εκτίμησε προφανώς, ότι το κόστος της συγκάλυψης των αδικημάτων που έγιναν είναι μικρότερο από το κόστος της αποκάλυψης των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν. Ο πρωθυπουργός που είχε προεκλογική σημαία τη διαφάνεια, κλείνει την αυλαία του ως όμηρος, αιχμάλωτος και με το στίγμα της διαφθοράς.
4. Οι πρακτικές της σημερινής ηγεσίας της Ν.Δ. αποτελούν ύβρη στη δημοκρατία, στην αξιοπρέπεια και στη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών, ακόμα και χιλιάδων έντιμων ψηφοφόρων της Ν.Δ. Παραμένει αιχμάλωτη των μεγαλύτερων υποθέσεων διαφθοράς στη μεταπολίτευση. Παραμένει σε διαρκή ομηρία από τους δράστες των υποθέσεων αυτών. Αλήθεια:
- Ποιοι τους κρατάνε στην υπόθεση των υποκλοπών και δεν θέλουν την αλήθεια;
- Ποιοι άνθρωποί τους ευθύνονται για την υπόθεση των ομολόγων, τη λεηλασία των Ασφαλιστικών Ταμείων, των δικών σας συντάξεων και χρημάτων, και φοβούνται να μάθουμε την αλήθεια;
- Γιατί παραγράφουν τα σκάνδαλα του Βατοπεδίου και των άγονων γραμμών;
- Ποιοι υπουργοί φοβούνται από την υπόθεση εξαγοράς της εταιρείας «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» από την COSMOTE και σπεύδουν να την κλείσουν;
- Γιατί ο πρωθυπουργός δεν συμφώνησε με την πρόταση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, να ξεκαθαρίσουμε μαζί την υπόθεση της SIEMENS, με διαφάνεια και φως σε όλα, έστω κι αν ματώσουν και οι δύο παρατάξεις;
5. Ο κ. Καραμανλής και η ΝΔ, δεν αντέχουν την αλήθεια. Ξέρουν ότι δεν μπορούν να στήσουν και άλλες κωμωδίες αποχώρησης από τη Βουλή, για να εμποδίσουν την διερεύνηση υποθέσεων. Έτσι αποφάσισαν να πάρουν μια και καλή διαζύγιο με την αλήθεια και την πολιτική αξιοπρέπεια.
Με εκτίμηση
ʽʼPASOK poisonousʼʼ